Evropská unie je připravena nabídnout peněžní náhrady africkým zemím, jestliže přijmou zpět nelegální migranty. Tento návrh přednesli ministři zahraničí zemí EU, informuje The Daily Telegraph. V rámci plánu boje s nekontrolovatelnou migrací běženců z afrických zemí je Evropa připravena nabídnout Etiopii, Súdánu, Ugandě a Keni 1,8 miliard eur, jestliže si tyto země „vezmou zpět" alespoň část uprchlíků, jejichž počet už dosáhl 800 tisíc. V tomto případě jsou některé státy Evropské unie ochotny zjednodušit podmínky vstupu do EU pro odborníky v oblasti lékařství, podnikatele a studenty z Afriky, mimo jiné zrušit některá vízová omezení a uvolnit pro ně pracovní místa.

Jak oznamuje list The Daily Telegraph, ve Velké Británii přijali návrh na peněžní náhrady výměnou za uprchlíky negativně — odpůrci plánu prohlásili, že budou vyzývat britskou veřejnost, aby hlasovala na nadcházejícím referendu za vystoupení z EU.

Zdroj: sputniknews.com

[quote align="center" color="#999999"]

Ovládání lidského chování. Elektromagnetické a radiofrekvenční záření. Mikrovlny. O jaké experimenty jde a proč náš mozek není v bezpečí? Časopis Vědomí jako první médium na světě zveřejňuje výzkumy kryté státním tajemstvím. Tok říjnových informací pokračuje odkrýváním rodinné historie Rothschildů, jednoho z nejzámožnějších klanů na světě. Seriál Pansofie vás zase naučí obnovovat zdraví člověka jakožto energetické bytosti. Nové vydání Vědomí je k dispozici od 8. října u všech dobrých prodejců v Česku i na Slovensku.[/quote]