Saúdský princ Abdel Mohsen Bin Walid Bin Abdulaziz byl zadržen v Libanonu kvůli podezření z převozu drog, sdělil Sputniku zdroj v libanonské policii. K incidentu došlo na mezinárodním letišti v Bejrútu. Princ měl u sebe 24 krabiček a osm kufrů, nabitých tabletkami Captagonu — celková váha nákladu činila kolem dvou tun. Jak sdělila policie, byl to největší zadržený náklad drog za celou historii bejrútského letiště.


Společně s Abdel Mohsenem bin Walidem byli zadrženi ještě čtyři lidé.

Jak vyplývá z vyšetřování, princ se spolupachateli chtěl vyvézt drogy do Saúdské Arábie soukromým letadlem. Captagon (jiný název — Fenethylline) patří ke skupině syntetických drog.

Preparát byl původně syntetizovaný farmaceuty jako léčebný prostředek pro nemocné epilepsií a depresí.

Zdroj:  sputniknews.comrt.com

[quote align="center" color="#999999"]

Ovládání lidského chování. Elektromagnetické a radiofrekvenční záření. Mikrovlny. O jaké experimenty jde a proč náš mozek není v bezpečí? Časopis Vědomí jako první médium na světě zveřejňuje výzkumy kryté státním tajemstvím. Tok říjnových informací pokračuje odkrýváním rodinné historie Rothschildů, jednoho z nejzámožnějších klanů na světě. Seriál Pansofie vás zase naučí obnovovat zdraví člověka jakožto energetické bytosti. Nové vydání Vědomí je k dispozici od 8. října u všech dobrých prodejců v Česku i na Slovensku.[/quote]