Jako pravidelní čtenáři nepochybně víte o obrovské srpnové explozi v chemické továrně v čínském přístavu Tianjin, co dělala titulky po celém světě a stala se zdrojem kontroverzí a sociálních nepokojů poté, co se občané začali zajímat, jestli Komunistická strana nezkouší zakrýt bující korupci, která mohla umožnit, aby k této katastrofě došlo. Jakmile začaly být zřejmé účinky rozptylu chemikálií na prostředí s masovým úhynem ryb a kyanidovým deštěm, byl svět fascinován explozemi v dalších čínských chemických továrnách, které, kdyby mohl být minulý měsíc vodítkem, se dějí pořád.


No, nekoukejte na to divně, ale přišly zprávy o dalším výbuchu v Tianjin. Zde je více od CCTV:

[quote align="center" color="#999999"]

Podle zpráv o Požáru v Tianjin, 12. října večer v okrsku Beichen v městské části Sai hoří asi 500 metrů čtverečních skladu. Příčinou tohoto požáru je vylití surového alkoholu na oheň, který se následně rozšířil do celého skladiště. V současnosti je požár údajně lokalizovaný a nejsou oběti.  (CCTV reportér Zhao Yao’s)

Denní zprávy, podle úřadů okrsku Beichen v Tianjing 12. října asi v 10:30 h v městské části Sai okrsku Beichen ve skladu podle dokumentů čpavku a alkoholu došlo k požáru doprovázenému explozí, až dosud nebyly hlášeny žádné oběti.[/quote]

A od RT:

[quote align="center" color="#999999"]

Ve skladišti čínského města Tianjin vypukl velký požár. Požár způsobil únik alkoholu, hlásí noviny China Peoples’s Daily. A zde jsou obrázky:

[/quote]

Zdroj: zerohedge.com

[quote align="center" color="#999999"]

Ovládání lidského chování. Elektromagnetické a radiofrekvenční záření. Mikrovlny. O jaké experimenty jde a proč náš mozek není v bezpečí? Časopis Vědomí jako první médium na světě zveřejňuje výzkumy kryté státním tajemstvím. Tok říjnových informací pokračuje odkrýváním rodinné historie Rothschildů, jednoho z nejzámožnějších klanů na světě. Seriál Pansofie vás zase naučí obnovovat zdraví člověka jakožto energetické bytosti. Nové vydání Vědomí je k dispozici od 8. října u všech dobrých prodejců v Česku i na Slovensku.[/quote]