Mainstreamový hudební průmysl je falešný. V čem a proč? Je velmi obtížné a v dnešní době méně časté, aby se zpěvák nebo píseň stala populární v krátké době.  Ovšem – někdo se postaví za mikrofon a stvoří hit. Proč tomu tak je? Vzhledem k tomu, že hudební průmysl je velmi manipulovatelný, odpovídají tomu i výkony. Tým profesionálů napíše text písně místo umělce, není to tedy o sebevyjádření interpreta, ale těch, kteří s daným odvětvím manipulují.


Kromě toho je pozoruhodné, jak se do tohoto hudebního světa dostává nahota jako nějaký boom, který má oslovit posluchače a diváky. Tohle nemá s uměním nic společného a přesto je to přítomno jako součást interpretovy osobnosti.

Chcete mít hit za hitem na vašem kontě? Stačí se dostat k velké hudební společnosti (jako je Universal Records), prodat svou duši "hudebnímu peklu" ke slávě a bohatství a hity budou na světě. A vůbec nemusíte mít talent. Nebo je to jinak?

Různí umělci dokonce naznačili, že mnohá hudba se prodává pro ovládání mysli.

Rosaenne Barr, hollywoodská superstar, uvedl, že zábavní prýmysl je ovládán MK Ultra. MK Ultra bylo dříve jméno pro výzkumný program CIA.