Poslední dobou se na veřejnost dostává stále více důkazů o tom, že teroristické skupiny jako třeba Al-Káida, které mají na svědomí útoky na USA, jsou ve skutečnosti napojeny na CIA anebo jiné vládní organizace. (Foto: Flickr)

Dalším takovým polínkem do ohně Robert je David Steele, který byl 20 let ve službě námořnictva a je také bývalým členem CIA. Na téma teroristických útoků řekl:

„Většina teroristů je falešných nebo jsou členy našich vlastních bezpečnostních organizací. V USA byl doposud každý útok nafingovaným.“

Tím nejznámějším nafingovaným útokem je samozřejmě 11. září, o kterém už málokdo věří, že byl spáchán muslimskými radikály.

Pointou je, že tyto útoky jsou vytvořeny tak, aby vypadaly, že jsou snahou poškodit USA nějakou jinou zemí a ospravedlněním pro zvyšování „národní bezpečnosti“.

Proto kladou USA takový důraz na patriotismus a vzbuzují v mužích i ženách pocit, že je dobré a šlechetné chránit zemi v boji proti terorismu, i když ve skutečnosti dělají pravý opak. Účastní se pak ve válkách, které jsou postaveny na lži a dezinformaci.

Robert David Steele zemřel na na Floridě 29. srpna 2021 ve věku 69 let.