Geneticky modifikované organismy se schovávají všude napříč potravinami v USA. Lidé se jim už nevyhnou, pokud jedí v restauraci, nebo si chtějí vzít něco z automatu, či dokonce když si koupí něco, co výslovně říká, že GMO neobsahuje. Dobrá zpráva je, že existují metody, jak se detoxikovat a GMO vyplavit – níže vypíši několik typů. Mnoho GMO potravin, obzvláště s GMO kukuřicí, bylo studováno s hrozivými výsledky. Od jednoduchých efektů, jako je nárůst váhy až po závažné jako je poškození orgánů a masivní nádory. A to jsme zatím objevili pouze část skutečných následků. Další mohou vyjít najevo až mnohem později.


Proto je životně důležité pravidelně čistit své tělo od těchto tělu cizích škodlivých materiálů. Prvním krokem je snažit se udržet si jídelníček pokud možno bez GMO potravin, ale jelikož už to v některých částech světa není skoro možné, přichází na řadu i detoxikace.

Zde jsou 4 cesty, jak to můžete provést:

[quote align="center" color="#999999"]

1. Konzumujte více vlákniny

Jedna z nejlepších cest, jak zaručit, že vaše tělo vyplaví nežádoucí látky (těžké kovy, GM toxiny a aditiva) vede skrz jídelníček plný vlákniny. Toho dosáhnete tím, že budete jíst dostatek rostlinných jídel a občas sáhnete po něčem jako je třeba psyllium.

2. Probiotika a fermentované potraviny

Váš zažívací trakt by měl být dobře vybavený, aby se vypořádal s cizorodými nájezdníky, jako jsou GMO a další toxiny. Když jíte fermentované jídlo a probiotika, vytváříte zdravou bakteriální rovnováhu, čímž zajišťujete, že budou vaše střevní bakterie schopné eliminovat škodlivé substance v přijatém jídle. Probiotika pomohou s detoxikací BT-toxinu, jež pochází z GMO plodin.  

3. Přírodní síra

Jonathan Benson z NaturalNews navrhuje organickou síru jako něco, co potřebujete na detoxikaci jater. Nazývá tuto substanci, též známou jako metylsulfonylmetan (MSM)kriticky důležitým komponentem při detoxikaci, produkce energie, okysličení buněk a imunitní kapacitě.  Dříve se v potravinách nacházel, ale byl odstrčen stranou ve  prospěch  agrokultury. V dnešní době si můžete pořídit organické krystaly, čímž ztrátu vykompenzujete.

4. Detoxikační byliny

Krušina olšová a lopuch. Jedná se o pročišťující byliny využívané už celé věky. Vyčistí váš trávicí trakt a zajistí zdravý rozklad. Lopuch je navíc považovaný za čistič krve. [/quote]

První linie obrany by měla být snaha vyhýbat se GMO potravinám. Ovšem vytvořením zdravého silného těla je ještě důležitější. Pravidelná očista a detoxikace vám pomůže porazit či zmírnit dopad moderních přídavků do jídla.

[quote align="center" color="#999999"]

  • Vážení a milí čtenáři, podpořte nás zakoupením předplatného nezávislého magazínu AC24 Vědomí
  • [/quote]

    Překlad: Jan Petrák

    Zdroj: naturalsociety.com