Tohle je fascinující vývoj, a takový, o jehož průběhu jsem až do dneška neměl ani ponětí. Vypadá to, že po celém Německu propukají protesty proti zkorumpovanému a hynoucímu globálnímu status quo. Jedním z klíčových cílů útoků těchto skupin je systém US Federálních rezerv, o kterém já a spousta dalších neustále tvrdíme, že ten je jádrem té rakoviny, jejíž infekce zamořuje celou planetu. (ilustrační foto)


Jak už jsem dnes tweetnul:

[quote align="center" color="#999999"]

Jak už jsem to tvrdil mnohokrát před tím, budoucí generace budou shlížet na Centrální bankovnictví naší doby, jako my shlížíme na otroctví v dobách minulých.[/quote]

Podle organizátorů těchto protestů se ty teď už rozšířily do 100 nejvýznamnějších měst a mívají celkovou účast tak kolem 20 000 lidí. Co je na tom také zajímavé, je to, že média mainstreamu v Německu jim nadávají do nacistů. Když v Německu nepodporujete Centrální bankovnictví, tak to přeci jasně znamená, že jste náckové. To je fór, co? To je zase další důkaz toho, že pokud jsou v něčem média mainstreamu, ať je to kdekoliv, tak je to úplná a totální propaganda. Je to rovněž příznivým signálem, jelikož to ukazuje, jak až daleko ve svém zoufalství je mocenská struktura ochotna zajít, aby udržela tuhle zločinnou pyramidovou hru při životě.

Připadají vám tihle lidé jako náckové?