Shromáždění Bilderberg 2014 v Kodani v Dánsku probíhá uprostřed klimatu paniky mezi mnoha z těch 120 globalistů, co se mají zúčastnit tohoto tajnůstkářského piklení, když je Rusko neústupné v Ukrajinské krizi a Evropu zachvacuje proti-EU revoluce představující vážnou hrozbu unipolárnímu světu nařízenému Bilderbergem, který více než 60 let pomáhal budovat. Vnitřní zdroje Inforwars potvrzují, že konference elity, která bude probíhat od čtvrtka dále v pětihvězdičkovém hotelu Marriott, se bude točit kolem toho, jak vykolejit globální politické probuzení, které hrozí, že zmaří dlouhodobou agendu Bilderbergu


centralizovat moc do jediné světové politické federace, což je cíl, s nímž se má postupovat vpřed přes schválení Transatlantického obchodního a investičního partnerství (TTIP), které bude bezpochyby ústředním tématem diskusí letošního shromáždění.

TTIP představuje integrální složku pokusu Bilderbergu o záchranu unipolárního světa přes vytváření „světové společnosti“, zpočátku v oblasti volného obchodu, která propojí Spojené státy s Evropou. Zrovna tak, jako začala Evropská unie jako pouhá oblast volného obchodu a byla nakonec transformována do politické federace, která s naprostým opovržením k národní suverenitě a demokracii kontroluje více než 50 procent zákonů a vyhlášek svých členských států, tak i TTIP je konstruována k tomu, aby plnila ten samý cíl, jen ve větším měřítku.

Tato jednání zahájil Obamův americký obchodní reprezentant Michael Froman, insider z Wall Streetu a člen sesterské organizace Bilderbergu Výboru pro zahraniční záležitosti CFR. Froman souběžně s tím pomáhá vybudovat další blok této globální vlády, Trans-pacifické partnerství, což je podobný projekt zahrnující asijské země.

  • Článek s interview politologa Solise o tom, co znamená přiznání Swarzemberga, že bombardování Srbska rozhodlo hlasování mocenských handlířů mimo oficiální demokratické struktury CFR: ZDE

Vzhledem k tomu, že Bilderberg pletichařil za vytvoření jednotné měny Euro už od roku 1955 (čímž se v interview z roku 2009 chlubil i předseda Bilderbergu Étienne Davignon, že jednotná měna Euro je myšlenkovým dítětem Bilderbergu), tak výsledky evropských voleb vyvolaly celkem poplach mezi bilderberskými globalisty, kteří jsou vyděšeni, že jim jejich plánovaný superstát EU podléhá erozi v důsledku odporu populistů, který se točí převážně kolem animozity vůči nekontrolované imigrační politice.

V samotném Dánsku se ten rozruch teď točí kolem Mortnea Messerschmidta a Dánské lidové strany, která získala při hlasování v Euro-volbách 27% hlasů a zdvojnásobila tak počet svých poslanců. Ač dělají krajně pravicové sklony Messerschmidta některým starosti, jeho úspěch odráží obecné roztrpčení nad imigrací a státem blahobytu ne jen v Dánsku, nýbrž po celé Evropě, což jsou obavy, které EU jenom přiživuje.

Mezi tím ve Francii M arine Le Pen zaujímá roli tváře konzervativního hnutí, které hrozí, že „rozbije jedinou sjednocenou Evropu,“ když její vítězství v evropských volbách bylo popsáno jako „zemětřesení“, které otřáslo politickým srdcem Evropy.

I voliči v Británii vyslali poselství kolosálního odmítnutí EU a tím v podstatě i Bilderbergu triumfálním euroskeptickým úspěchem Nigela Farage a UKIP, který někteří označují za „nejmimořádnější“ volební výsledek za 100 let.

Bildereberg se bude kromě TTIP a dopadů evropské volební katastrofy potýkat i s četnými dalšími klíčovými otázkami, z nichž většina se točí kolem úsilí tohoto kontinentu o centralizaci ekonomické moci pod pláštíkem různých záležitostí jako třeba uhlíkové daně placené přímo Spojeným národům s tím, že finanční břemeno bude uvaleno na bedra lidí, přičemž velkým společnostem se udělí speciální „volňásky“, které jim umožní pokračovat v zamořování.

V ohnisku Bilderbergu 2014 bude i běsnící krize na Ukrajině a vztahy mezi Ruskem a NATO. Globalisté teď uvažují, jak udělat vyvrhele Nového světového řádu (New World Order – NWO) z Ruska Vladimira Putina, protože tento se odvážil „zpochybnil mezinárodní systém“ tak, jako ho předkládá John Kerry.

Bilderberg bude diskutovat o obavách, že Putin má v úmyslu zkonstruovat alternativní světový řád budovaný kolem zemí BRICS jako „multipolární“ systém, který by zdevastoval dolar jako světovou rezervní měnu a také by těžce rozředil současnou mocenskou osu USA-EU-NATO.

[quote align="center" color="#999999"]

  • Vážení a milí čtenáři, podpořte nás zakoupením předplatného nezávislého magazínu AC24 Vědomí
  • [/quote]

    Překlad: Miroslav Pavlíček

    Zdroj: prisonplanet.com