Napsal Geert Wilders, původně vyšlo na Gateston Institute. Německé úřady nebezpečně podcenily hrozbu islámu… Zradily své vlastní občany. Ať mi nikdo nepovídá, že za tyto zločiny nezodpovídá nikdo jiný než ti pachatelé. I politici, kteří ve své zemi vítají islám, jsou zrovna tak vinni. A není to jen paní Merkelová v Německu, je to celá politická elita Západní Evropy.


Ti, co kvůli politické korektnosti svévolně zavírají oči nad tím, co to islám opravdu je. Ti se odmítli nechat informovat o jeho pravé povaze. Ti odmítli uznat to, čeho je Korán plný: povolení zabíjet Židy a křesťany (Súra 9:29), terorizovat ne-muslimy (8:12), znásilňovat nedospělé dívky (65:4), sexuálně lidi zotročovat (4:3), lhát o svých skutečných cílech (3:54), a rozkaz vést válku s nevěřícími (9:123) a celý svět podmanit pod Alláha (9:33).

A my musíme své společnosti de-islamizovat… To ale všechno začíná od politiků, co mají kuráž mluvit pravdu.

Čím dál více občanů si tato fakta už uvědomuje. Proto už pod pokličkou Evropy vybublává politická revoluce. Všude rychle vyrůstají vlastenecké strany. A ty jsou jedinou nadějí Evropy na lepší budoucnost.

Včera se k berlínskému teroristickému útoku z pondělního večera, při němž bylo náklaďákem na vánočním trhu zabito dvanáct lidí, přihlásil Islámský stát.

A tomu vrahovi se podařilo uprchnout. Policie v tom náklaďáku však našla průkazky patřící Anisi A., Tunisanovi, který do Německa v roce 2015 přišel jako žadatel o azyl.

Když loni německá kancléřka Angela Merkel otevřela německé hranice pro téměř milion uprchlíků a žadatelů o azyl, tak do své země pozvala Trojského koně islámu. Mezi těmi tzv. uprchlíky bylo mnoho mladých mužů s islámskou vírou plných nenávisti k Západu a k jeho civilizaci. A jedním z nich byl i ten Anis A.

Německým úřadům trvalo skoro rok, než jeho žádost o azyl zamítly, ten muž se však mezitím ztratil. Teď ho policie hledá jako přímého podezřelého z pondělního útoku v Berlíně.

Německé úřady nebezpečně podcenily hrozbu islámu. Její projevy jsou ale všude všem viditelné. V říjnu afghánský žadatel o azyl ve Freiburgu znásilnil a zavraždil 19-leté německé děvče. A v Ludwigshafenu chytili12-letého iráckého kluka, ještě než na vánočním trhu stihl odpálit hřebíkovou pumu.

Teď v létě napadl Afghánec se sekerou cestující ve vlaku v Heidingsfeldu, Syřan zavraždil těhotnou ženu mačetou v Reutlingenu, další Syřan odpálil sebevražednou pumu na hudebním festivalu v Ansbachu, a Palestinec se pokusil uříznout hlavu chirurgovi v Troisdorfu. A kdo by zapomněl na silvestrovské oslavy, kdy sexuální gangy migrantů v Kolíně přepadly stovky žen?


To znamená, že v mé zemi, v Holandsku samotném, je 100 000 muslimů, kteří jsou osobně pro víru připraveni k násilí. Avšak Holandská armáda není ani v síle 50 000 vojáků. Ovšem ani kdyby nasadili celou armádu k ochraně vánočních trhů, divadel, nočních klubů, festivalů, nákupních galerií, kostelů a synagog, tak pro sebe a pro své děti stejně nemůžeme zaručit bezpečí.

Proto lze jen těžko pochybovat, že rok 2017 Německu a celému Západu přinese jen více násilí, více útoků na naše ženy a dcery, více krveprolití, více slz a více smutku. A strašnou pravdou je to, že jsme s nejvyšší pravděpodobností, ještě nic opravdu pořádného, co přijde, neviděli.
To však neznamená, že není žádná naděje.

Stejně, jako byla současná nebezpečná situace vytvořena politiky, kteří odmítli vidět strašlivou realitu islámu, a odmítají plnit své povinnosti, tak je třeba, aby i řešení tohoto vlastním přičiněním způsobeného gigantického problému Západu, jímž teď trpí, bylo také politické.

Náprava porouchané Evropy

Musíme své společnosti de-islamizovat. A opravdu, každé jednotlivé opatření, které budeme muset přijmout, abychom tohoto cíle dosáhli, počínaje ukončením veškeré imigrace z islámských zemí, přes preventivní zadržování radikálních muslimů, jakož i podporu dobrovolné re-migrace až po zbavení všech zločinců s dvojí národností občanství s jejich následným vypovězením, budou kroky směřující k bezpečnější společnosti pro nás a naše děti. To ale všechno začíná od politiků, co mají kuráž mluvit pravdu.

Čím dál více občanů si tato fakta už uvědomuje. Proto už pod pokličkou Evropy vybublává politická revoluce Všude rychle vyrůstají vlastenecké strany. A ty jsou jedinou nadějí Evropy na lepší budoucnost.

Musíme politiky, jako je Angela Merkel, ten ubožák můj vlastní ministerský předseda Mark Rutte a ty jejich obdobně smyšlející kolegy v jiných zemích vyhnat od moci. Musíme své země osvobodit.

A věřte mi, moji přátele, že právě tohle uděláme. Teroristé, kteří doufají, že zlomí naše odhodlání krvavými ukrutnostmi, neuspějí. Vybereme si nové a odvážné vůdce, de-islamizujeme a zvítězíme!

Zdroj:  zerohedge.com