Doktoři, kteří ošetřovali Kanye Westa na UCLA Medical Center říkají, že si popová hvězda myslí, že je mimozemšťan vyslaný na Zem, aby pomohl lidstvu.  Podle nového tématu „Life & Style magazínu“, řekl Kanye West doktorům a ošetřovatelům, že je „starseed“ (jsou tak označovány bytosti, které zažili život i na jiných planetách, pozn. redakce) poslaný na misi za účelem pomoci planetě Zemi.

„Když přišel poprvé na psychiatrickou léčebnu, tak slyšel hlasy v hlavě.“ poznamenal člověk zevnitř.

Krátce poté, „začal lidem říkat, že je starseed – mimozemšťan vyslaný na misi za účelem pomoci planetě Zemi.“ 

Kanye je venku z nemocnice pouze pár dní. Jeho pobyt trval necelé dva týdny, počítáme-li od jeho přijetí 21. listopadu. 

Když byl minulý měsíc přijat, zvěsti se točili ohledně toho, že byl Kanye West násilně zadržen za účelem „vymytí mozku“ od jeho manipulátorů kvůli jeho výbuchu na koncertě, kde označil Jay-Zho za člena iluminátů a otevřeně vyjádřil podporu Donaldu Trumpovi. 

„Stavím svojí kariéru, můj život, moje veřejné postavení do riskantní pozice, když vám řeknu tohle všechno. Beyónce, byl jsem zraněn, protože jsem slyšel, že jsi řekla, že nebudeš vystupovat, dokud nade mnou nevyhraješ (VMA) Video roku, před Hotline Bling (název songu, pozn. redakce).“ 

„Jay-Z, vím, že máš své zabijáky, prosím neposílej je pro moji hlavu. Mluv se mnou jako chlap!“

Doktoři říkají, že Kanyeovo nedávné podivné chování může být důkaz nějakého druhu schizoafektivní poruchy. Symptomy zahrnují halucinace nebo bludy, spojené s depresí nebo mánií. 

Každopádně Kanye West stále věří, že je mimozemšťan, znásobil svojí podporu pro Donalda Trumpa a proslýchá se, že mu v Trumpově týmu byla nabídnuta pozice velvyslance, poté co se setkali na nedávné úterní schůzce.