CIA už dávno režíruje puče v jiných zemích. Teď se ale závratnou rychlostí blížíme puči CIA režírovanému v samotných Spojených státech. Když mediální presstitutky poprvé publikovaly úniky z neověřených zdrojů připisované nejmenovaným činitelů CIA, tak jak ředitel FBI, tak ředitel domácí bezpečnosti shodně řekli, že neberou vážně obvinění, že by zvolení Trumpa mohlo být důsledkem ruského vměšování do amerických prezidentských voleb.


Ale teď tu od plátku, jehož věrohodnost je pochybná a který je hlavním pilířem proti-Trumpovské propagandy, přičemž jej podezírají, že je vlastně agenturou CIA, tedy od Washington Post, náhle máme zprávu, že jak FBI, tak domácí bezpečnost s těmi anonymními úniky vynášenými k presstitutkám souhlasí.

„Jak ředitel FBI James B. Comey, tak ředitel Národního zpravodajství James R. Clapper Jr. souhlasí s hodnocením CIA, že Rusko do voleb 2016 intervenovalo na straně Donalda Trumpa, aby se ten dostal do Bílého domu, sdělili v pátek tito činitelé spolu s tím, jak prezident Obama vydal veřejné varování Moskvě, že ji čeká odveta.“

„Tato nová odhalení ohledně postoje Comeye by mohla uklidnit poukazy určitých zákonodárců, že CIA a FBI stojí na různých stranách toho, proti čemu vede pletichy ruský prezident Vladimir Putin.“

„Postoje Comeye a Clappera vyšly najevo v poselství, které v pátek poslal ředitel CIA John Brennan pracovníkům této agentury. ‚Předtím tento týden jsem se odděleně sešel s ředitelem FBI Jamesem Comeyeam a s ředitelem DNI Jimem Clapperem, a došlo mezi námi k silným shodám ohledně rozsahu, povahy a záměrů ruského vměšování do našich prezidentských voleb,‘ napsal Brennan podle amerických činitelů, kteří toto poselství četli.“

Všimněte si, že tato tvrzení pochází od CIA. Dosud nebyla, teď když to píšu, ani od FBI, ani od domácí bezpečnostní potvrzena. A opravdu si prosím všimněte, že je to Washington Post, který nás tu bulíkuje povídačkou, že zpravodajské agentury jsou ohledně toho ve shodě, ten totiž hlásí:

„CIA a FBI odmítly Brennanovo poselství komentovat a nekomentovaly ani tajné zpravodajské hodnocení, které činitelé CIA tento měsíc poskytli členům Zpravodajské komise Senátu a jímž vyvolali politickou bouři.“ Čili jinými slovy, CIA by mohla tyto výroky do úst jiných zpravodajských činitelů falešně podstrkovat.

Také si všimněte, že Hillary říká, že Putin zasahuje proti ní, protože k ní má zášť kvůli jejímu vměšování do jeho znovu zvolení, když proti němu rozdmýchávala protesty pomocí Západem financovaných neziskovek v Rusku. Pokud je to, co Hillary tvrdí, správné, pak by jakékoliv ruské vměšování, pro nějž stejně chybí důkaz, bylo přímo směřováno proti Hillary, aby jí to oplatil, a nemělo by to nic společného s ruským vlivem na Trumpa nebo s těmi 200 internetovými stránkami, o kterých Washington Post tak falešně a zlovolně referoval jako o ruské propagandě.

Všichni ti činitelé CIA, co mluví o ruském vměšování, to podle Washington Post dále tvrdí jen „pod podmínkou anonymity.“

Takže tu máme puč proti zvolenému prezidentovi založený na zcela neověřených, zdroji nepodložených, anonymních tvrzeních pronášených pro veřejnost, aniž by bylo známo kým.


Trumpovi kritici na levici i na pravici, mezi liberálními a progresivními hrají CIA hloupě do karet. Pokoušel jsem se je varovat, aby Trumpa nesoudili podle minulých zapojení jím jmenovaných lidí, jelikož žádná změna se nedá udělat bez jmenování silných lidí. Ti, kdo si romantizují Bernie Sanderse, jsou úplně odtržení od reality. Jak je ten člověk slabý, už ukázal, když naprosto zkolaboval tváří v tvář tomu, jak mu Hillary ukradla nominaci, a takový by nemohl v žádném případě porazit mocné skupiny oligarchů, které vládnou Americe. Když už máme dostatečně silného zvoleného prezidenta, aby přinesl odshora až dolů nějakou změnu, tak se levicově liberální progresivní živly přidají k CIA, aby právě takovému zlořečili!

Pokud by tomu snad bylo tak, že by ti generálové, které Trump oznámil jako jmenované, byli uvnitř ozbrojených sil neokonzervativci příliš vytlačeni na okraj, takže by pro zvoleného prezidenta nemohli zajistit ochranu amerických ozbrojených sil před pučem CIA, tak nečekejte, že 20. ledna mohl Donald Trump být inaugurován prezidentem.

Nacházíme se v okamžiku, kdy americkou demokracii může zachránit jedině proti-puč proti silám CIA a Hillary.

Vlastizrada ve Spojených státech kvete a prospívá, a ta teď vede operaci proti americké demokracii a proti zvolenému prezidentovi Trumpovi.

Paul Craig Roberts

Zdroj: strategic-culture.org