Liberálové, progresivní a levice (pokud vůbec nějaká ještě existuje) se šikují bok po boku se zkorumpovanými oligarchy proti zvolenému prezidentovi Trumpovi a proti Americkému lidu. Velice usilovně vytváří hysterii proti Trumpově „autoritářské osobnosti a jeho příznivcům.“ Jejich poselství tedy jinými slovy je: přichází nám sem fašisti. 


Liberální a progresivní bědovali a fňukali nad „kabinetem ze samých bílých mužů,“ jen aby byli za blbce, když Trump jmenoval černého muže a dvě ženy, jednu z menšiny, a jednoho Trumpova kritika.

Oligarchové ve snaze pokračovat v pokusech o de-legitimizaci organizují své liberálně progresivní bojůvky k rozvratu Trumpovy inaugurace stejným způsobem ve stylu Majdanu pomocí placených protestujících, jaký použili v Kyjevě k de-legitimizaci zvolené ukrajinské vlády. Jelikož v jisté míře jsou některé z protestů proti Trumpovi i upřímné a ne jen placené oligarchy, jako je George Soros, vojenské a finanční zájmy a globální korporativisté, tak toho chtějí využít k uplatnění falešných nároků a k nátlaku neospravedlnitelnou kritikou, která by měla Trumpa a jeho příznivce přinutit, aby přestal poslouchat všechnu tu kritiku a neokonzervativcům usnadnit ovlivňování Trumpa tím, že se mu nabídne podpora.

V tomto okamžiku ještě nevíme, co bude Trumpova vláda dělat. Jestli prodá lid, tak znovu zvolen už nebude. Jestli ho oligarchie porazí, lidé se zradikalizují.

Nevíme, jak se budou lidé z vnitřních kruhů Washingtonu jmenovaní do vlády uvnitř Trumpova prezidentského týmu chovat. Pokud to nejsou rovnou ideologové jako neokonzervativci nebo agenti mocných zájmů, tak ti lidé zevnitř přežívají tak, že jdou s proudem. Když se proud za Trumpa změní, tak se změní i ti lidé zevnitř.

Trump byl zvolen, protože americká smetánka si mohla hrabat, jak to jen sebestředná oligarchie může. Velká většina Američanů viděla, jak celé čtvrtstoletí ekonomických výhled pro ně, jejich děti a vnoučata jen upadá. Státy, které stály o Hillary, se omezují na liberální enklávy a bašty oligarchů severozápadního a západní pobřeží a také v Coloradu a v Novém Mexiku, kde přesně podle scénáře sídlí zdegenerovaní liberální boháči. Podíváte-li se na červenomodrou mapu voličstva, tak je z geografického hlediska podpora pro Hillary velice omezená. Dobře víme, že Hillary je agentem toho Jednoho procenta. Těch 120 milionů $ osobního bohatství Clintonů a 1,6 miliardy $ osobní nadace jsou důkazem, že Clintonové jsou k tomu koupeni a za to placeni. Víme, že Hillary může za zničení Libye a do velké míry i Sýrie a za svržení demokraticky zvolené vlády na Ukrajině. Víme, že režim sankcí Clintona uvalený na Irák vedl k smrti 500 000 dětí. To jsou válečné zločiny a zločiny proti lidskosti. Víme, že využívala vládního úřadu k dosahování soukromých zisků. Víme, že porušovala zákony o národní bezpečnosti, aniž by za to byla pohnána k odpovědnosti. Co ale nevím, je, proč skupiny, které jsou údajně liberální, progresivní a levicové jsou tak zažranými přívrženci Hillary.

Jednou z možných odpovědí je to, že tyto skupiny jsou pouhými bojůvkami zájmů loutkářů a postrádají jakýkoliv upřímný motiv.

Jinou možnou odpovědí je to, že tyto skupiny věří, že těmi důležitými problémy, o které jde, nejsou pracovní místa pro Američany a vyhýbání se válce s jadernými mocnostmi, nýbrž transsexualita, homosexualita a práva ilegální migrantů.