Clare Lopez je bývalá důstojnice CIA a riskuje svou profesionální kariéru, když prezidenta Baracka Obamu označuje tím nejsilnějším možným způsobem. Lopez je ve zpravodajské komunitě značně respektovaná a pracovala i v Reaganově Bílém domě. Po dvou desetiletích u CIA a jako instruktor speciálních sil a studentů zpravodajství teď Lopez spolu s Centrem pro bezpečnostní politiku spravuje programy boje proti džihádu a šaría. A teď tvrdí, že Amerika kvůli Obamovi během války proti terorismu úplně „vyměnila strany“.


Amerika teď podporuje nepřítele zvláště prostřednictvím Muslimského bratrstva.

Lopez není ochotna promlouvat veřejně, ale několika poslancům Sněmovny reprezentantů se svěřila se svými závažnými obavami z Obamovy motivace ohledně zahraničně politických rozhodnutí.

Lopez uvedla, že válka proti terorismu byla vždy o zastavování šíření islámského práva šaría, dokud Obama nezačal se značnými změnami, které jasně podporují džihádistické zájmy Muslimského bratrstva.

Řekla, že globální válka s terorismu bývala snahou „vyhnout se šaríe“ čili represivnímu islámskému právu, dokud se Obamova administrativa nezačala stavět na stranu džihádistických skupin jako Muslimské bratrstvo a jeho pobočky.

Toto přeběhnutí bylo pro Obamu, který dávno nenávidí americké hodnoty a principy, snadné a je to ideologicky radikál…