Pokud si myslíte, že hlasování o Brexitu zabije myšlenku na „Spojené státy evropské,“ tak byste se nad tím měli ještě zamyslet. Ve skutečnosti to vypadá, že rozhodnutí Britského lidu o opuštění Evropské unie jenom urychlí proces vytváření superstátu EU. Jak uvidíte níže, jedny z největší britských novin referují, že ministři zahraničí Francie a Německa už koncipovali „předlohu k praktickému skoncování s jednotlivými členskými státy.“ Takže i když lidé jako George Soros varují, že událost rozpuštění Evropské unie by po Brexitu byla „prakticky nezvratná“, tak pravdou je, že globalisté se nechystají to tak snadno vzdát.


Zastánci vyšší evropské integrace už dlouho snili o využití všech prostředků k vytvoření skutečných „Spojených států evropských,“ ale Británie byla vždy jednou z překážek, která tomu stála v cestě.

Teď je ale Británie venku a je tu velký strach, že celý evropský projekt by mohl být v ohrožení a spolu s tím je tu chvat se na to honem vrhnout a zkusit tu práci s evropskou integrací dokončit. Express je jednou z největších mediálních organizací v Británii a ten referuje, že ministři zahraničí Francie a Německa už mají směrný plán „v podstatě na skoncování s jednotlivými členskými státy“…

Ministři zahraničí Francie a Německa mají odhalit směrný plán v podstatě a skoncování s jednotlivými členskými státy v podobě toho, co je popisováno jako „ultimátum“.

Země EU by podle těchto radikální návrhů měly ztratit právo míst svou vlastní armádu, trestní zákon, daňový systém nebo centrální banku s tím, že všechny tyto pravomoci se přenesou na Brusel.

Členské státy by kontroverzně měly ztratit i to málo z kontroly, co jim ještě zbyla nad jejich vlastními hranicemi včetně procesů přijímání a přemisťování uprchlíků.

Když jsem to dnes četl, byl jsem zcela ohromený.

Přišli s tímto směrným plánem už před hlasování o Brexitu nebo až po něm?

A plánují dovolit občanům jednotlivých národů, aby o něčem z toho hlasovali?

Referují, že následující odstavec pochází z preambule tohoto dokumentu…

„Naše země sdílí společný úděl a společnou soustavu hodnot, z nichž vzchází ještě těsnější unie mezi našimi občany. Toužíme tudíž v Evropě po politické unii a zveme další Evropany, aby se na tomto podniku s námi podíleli.“

Samozřejmě, že by bylo naprosto nerealistické od příznivců evropské integrace očekávat, že to vzdají bez boje. Konec konců, co bychom od nich měli čekat – že rozhodí rukama a přiznají, že Britský lid má pravdu a že Evropská unie je propadák?

Ne, nic takového by se nikdy nemohlo stát.

Jak jsem se zmiňoval v článku, který jsem dnes už publikoval, elita se chystá Britskému lidu zařídit, aby doplatil na to, co provedl. Už rozmlátili britskou libru, buší do britských akcií a britská ekonomika tím hrozně trpí. Lidé v Británi jsou navíc zaplaveni novými povídačkami mainstreamu, co jim vemlouvají, jak strašlivé chyby se dopustili.

A s tím, jak se v Evropě progresivně zhoršuje krize, tak ´mainstreamové mediální organizace blahořečí údajné „řešení“, kterým bude zvýšená evropská integrace. Ve skutečnosti je to cosi, co CNN už prosazuje…