Tajnůstkářská skupina zaujímá post na čekané na kořist z nadcházejícího ekonomického zhroucení. Mocná skupina Bilderbergů v období deseti let už podruhé kuje pikle za spuštění finančního kolapsu s tím, že ti elitáři už zaujímají pozice, aby začali kořistit z příštího ekonomického zhroucení. Jak jsme referovali už během shromáždění Skupiny Bilderberg v kanadské Ottawě v roce 2006, že uniklé informace od amerického delegáta odhalily, že tito insideři se už chystají na prasknutí bubliny s domy a na zhroucení globálního trhu.


Přesně tento scénář se pak během následujících dvou let rozehrál, což kulminovalo kolapsem LehmanBrothers a celosvětovou recesí.

S tím, jak obraz globálních financí vypadá čím dál chmurněji, když obavy z kolapsu čínského akciového trhu spouští všeobecnou paniku, tak Bilderberg zase jednou pletichaří, aby si nahrabal z toho masakru, kvůli němuž bude ten ubohý „plebs“ žijící od výplaty k výplatě trpět nejvíce.

Podle veterána slídění za Bilderbergem a bývalého žurnalisty BBC Tonyho Goslinga globalisté při letošním piklení v německých Drážďanech pletichaří, aby si přeskupili svá aktiva k zajištění své kořisti v nadcházející bouři na trzích.

„Začíná se nám tu vybarvovat další záležitost, kterou mají za lubem ti chlapi, co kontrolují většinu peněz v Západním světě … zíráme na ten potenciál k masivnímu ekonomickému krachu,“ řekl Gosling s dodatkem, že teď už nezbývá dost zdrojů k záchraně hroutících se bank, „takže to bude katastrofální krach.“

„Někteří lidé, jako někteří z těch tady na Bilderbergu, mohou sázet na to, kterým směrem se trh sesune, podle toho, jak je to s deriváty a s takovýmito věcmi, a ti si mohou na tom krachu hodně peněz nahrabat, mohou si urvat spoustu aktiv váznoucích v tísni, takže budou hledat, jak by mohli shrábnout peníze z té šílené situace, v níž se teď svět nachází,“ řekl Gosling.