Německý sociálně demokratický levicový ministr spravedlnosti využívá migrační krize jako záminky k zákazu veřejného zobrazování lidských tvarů, když sexuální obrázky v reklamách obviňuje ze silvestrovských kolínských znásilňovacích útoků. Spolkový ministr spravedlnosti Heiko Maas odhalil dodatek k národnímu zákonu o hospodářské soutěži – který rovněž upravuje i reklamu – aby národu vnutil „moderní genderové zobrazování“.

Krok k zákazu „sexistických reklam“ probíhá jako součást koaliční dohody, která jeho levicové straně umožňuje protlačovat legislativu. Tato navržená změna zákona byla vypracována ještě s pomocí v Londýně sídlící feministické nátlakové skupiny prosazující indoktrinaci dětí ‚Pink Stinks‘ (Růžová smrdí), hlásí Der Spiegel.

Toto rozhodnutí zavést zrovna teď tu velkou změnu, kterou bude spravovat Úřad pro hospodářskou soutěž a německá Reklamní rada, bylo podníceno sexuálními útoky migrantů, řekl ministr Maas. Důležitost projekcí nových, „moderních“ pojetí mužů a žen, nikoliv jako sexuálních bytostí, se stala po kolínských silvestrovských sexuálních útocích a znásilňování už imperativem, tvrdí důvodová zpráva.

Německý ministr spravedlnosti poukázal, že sexy reklamy dohání muslimské muže ke znásilňování německých žen a měly by být tudíž zakázané / Getty

Vládní mluvčí potvrdil, že o takovýchto plánech se uvažuje.

Přes 1 000 mužů a žen bylo o Silvestra bito, oloupeno, sexuálně napadeno a znásilněno gangy migrantů u Katedrálního náměstí u kolínského ústředního nádraží, k zakrytí čehož se místní policie s vládou zpočátku spikly. To vydrželo pád dnů, než začaly unikat jednotlivé zprávy o zneužitích zažitých mladými německými ženami, ze kterých strhali šaty a „cpali do nich prsty“, až to vzbudilo i mediální pozornost.

Krok k zákazu zejména ženského masa na veřejnosti v Německu značně zatratily i noviny establishmentu Die Welt, které šly až tak daleko, že to prohlásily za „gesto přijetí kulturního podmanění“. Ten článek poukázal na to, že to nejspíš nebyl „německý reklamní průmysl,“ kdo nahnal stovky migrantských mužů z „islámského světa“, aby sexuálně útočili na německé ženy, nýbrž že to byli „pachatelé“ samotní a to „sexistické vychování“ které si přinesli ze svých vlastních zemí. Článek kritizoval vládu, že v primitivně instinktivní reakci na ty sexuální útoky drtí „kapitalismus a konzumerismus“, místo aby se zaměřila na výchozí příčinu. Michel Houellebecq, citujíc kontroverzní práci o zřízení islamistické nadvlády nad Evropou, v článku nazýval toto „podvolení“ se islamistické morálce ze strany ministra spravedlnosti „návratem k pruderii a puritánství“.

Ač německá vláda v reakci na muslimské sexuální útoky zjevně přikračuje k naprosté de-sexualizaci společnosti, je tento nezájem o sex za účelem rozmnožování, které je při nesmírné důležitosti lidských bytostí v první řadě nezbytností možná dost velkou ironií.

Německá porodnost zažívající rok od roku v desetiletí po roku 2004 propad, jelikož moderní životní styl tlačí páry, aby měly méně dětí, vystavuje zemi nebezpečí propadu stavů pracovních sil a ekonomické deflace. Populační vzestup je tažen jen migranty, kteří jsou v zemi vítáni – včetně toho jeden a půl milionu z loňského roku.

Zatímco se Německo zjevně rozhodlo vítat migranty, aby nahradili jeho vlastní vymírající občany, tak další evropské země experimentují s jinými prostředky zvednutí své populace. Breitbart London už referoval o propadající se porodnosti párů etnických Dánů v roce 2014 a o vládních pokusech podnítit vyšší odchov dětí. Místo aby děti ve škole na hodinách sexuální výchovy učili jen o antikoncepci a abstinenci, tak jim rovněž dávají poučení o tom, jak se ženská plodnost ve věku po 30 snižuje, a že když chtějí mít páry větší rodinu, tak by měly začít dříve, nebo budou jinak zklamané.

Během uplynulého roku dánská porodnost stoupla.

Zdroj: dw.com