V Německu se muslimský muž přiznal k uškrcení své 19 leté dcery, čemuž přihlížela její matka, protože dcera byla nachytána, jak krade kondomy. Tento muž pro svou dceru plánoval nucené manželství a neschvaloval kluky, se kterými randila. Asudallah Khan, 52, a jeho manželka Shazia, 41, oba Ahmadiyští muslimové původem z Pákistánu, byli obviněni z vraždy své dcery Lareeb za tzv. „zneuctění“ rodiny, hlásí německý list Bild. Údajně její tělo vyšňořili, posadili jej do kolečkového křesla a strčili jej ze srázu rokle u svého domovského města Darmstadt.


Khan, který nemluví německy, pro svou dceru plánoval nucené manželství tak, jak byli se svou manželkou oddáni v Pákistánu. Soudu řekl, že byl rozhněvaný, protože zubní technička Lareeb četné noci strávila mimo rodinný dům a přestala nosit šátek na hlavě.

Lareeb se setkávala s mladým mužem rovněž z komunity Ahmadiyya, s nímž ale otec nesouhlasil. Hádala se se svým otcem a jejich vztah se začal hroutit. Do jejich domu přišel z policie dopis informující je, že jejich dcera v obchodě kradla kondomy.

„V tom okamžiku začalo být jasné, že měla sexuální styk. Když jsem ten dopis ukázala manželovi, tak vybuchl,“ uvádí se v soudní výpovědi její matky.

Mladší sestru Lareeb, Nidu 14, poslali v tu noc zabití, aby zůstala u příbuzných, vyslechl si soud. Nida řekla, že její sestra tu noc po hádce svého otce udeřila.

Kahn později vstoupil do pokoje Lareeb, když spala, a uškrtil ji. Matka se na to dívala.

Matka říkala, že ječela, tvrdila ale, že jelikož je utlačovaná žena s revmatismem, tak byla příliš bezmocná, aby svého vraždícího manžela zastavila.

Sestra Nida to popírá: „Moje máma nebyla vůbec utlačovaná, mohla si dělat, co se jí zachtělo. Měla ve zvyku mě mlátit holí,“ řekla. „Nikdy jsme nesměli mluvit o jejím klukovi. Můj otec obvykle říkal, že má sestra by měla být nuceně provdána do Pákistánu.“

Nida, která mluví perfektně německy, odmítla u soudu potvrdit výpovědi své matky, hlásí Bild. Byla údajně přemístěna mimo domov a se svými rodiči už nemá žádný kontakt.

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: breitbart.com

[quote align="center" color="#999999"]

Jaké mocenské hry mají v oblibě rodinné klany novodobé historie? Co skrývají například Rothschildovi, jejichž finanční moc ovlivňuje dění napříč kontinenty? Kromě těchto otázek se zářijové číslo časopisu Vědomí zaměřilo i na jedinečný algoritmus popisující jakékoliv energie. Představí svým čtenářům pravidla fungování vesmíru, díky kterým je možné usnadnit si život. A v neposlední řadě poskytne informace o lucidním snění, prostřednictvím kterého jsme ve spánku schopni nalézt odpovědi nejen na své otázky. Ať už chcete měnit stav věcí vnitřních i vnějších, nebo požadujete tip na sedmý dostih v Belmontu, časopis Vědomí je vám k dispozici od 7. září.[/quote]