Co je to? Kde se to vzalo? Původně bylo taoistické sexuální cvičení známé jako kung fu. Kung – to znamená úsilí, práci, píli. Fu – znamená strávený čas. Sexuální kung fu je výrazem naší vlastní moci a kontroly, tedy jakási schopnost převzít kontrolu nad vlastním tělem, myslí a duší. V umění sexuálního kung fu se muži i ženy učí, jak zesílit svou osobní energii na mimořádnou úroveň. To vede k léčení, jasnovidectví i astrální projekci.


Sexuální energie se kumuluje především u těch, kteří cvičí sexuální kung fu, tato energie se hromadí v sexuálních centrech, ovšem poté ji lze přeměnit v jakoukoli potřebnou energii.

 

Ztráta energie

U žen se tato energie ztrácí v době menstruace, u mužů v době ejakulace.

Žena může mít v životě až  500 menstruačních období. Tento proces může být velmi obtížný pro ženy, protože se jejich energie ztrácí. V tomto období by měly spíše odpočívat.

U mužů se kumuluje velké množství energie právě ve spermiích, které mají za úkol oplodnit vajíčko ženy, což je dosti obtížný proces.

 

3 orgány

Praktikováním sexuálního kung fu se zvyšuje celkové povědomí o vlastním těle.

Fyzické tělo: Zabývá se stresem a napětím každodenního života. Jeho energie je vlastně transformací vztahu s prostředím, zvířaty a lidmi. Vyrábí C hing.

Duševní tělo: Emocionální tělo je vytvořeno fyzickým tělem, které vysílá svou podstatu k jednotlivým orgánům. Způsob, jakým se energie v těchto orgánech pohybuje, určuje vaše emoce. Vyrábí  Chi.

Spirituální tělo: Nesmrtelná část se snaží harmonizovat energii, aby jim mohl vrátit ke zdroji. Vyrábí  Shen.

 

Sexuální energie – Ching

Všichni se s touto hlavní energií rodíme. U žen má na starost reprodukční systém. To také určuje, zda je žena plodná či nikoli. 

U mužů se energie  Ching  využívá k výrobě spermií a energie je uložena v šourku. Při konfrontaci s instinktivní přitažlivostí ženy se začínají spermie stávat vzrušenými – to se odráží i na pocitech muže. Jejich rychlý pohyb vytváří velké množství energie.

 

Životní energie – Chi

Chi je energií emoční. její uvědomění spočívá v tom, že člověk dokáže efektivně pohybovat s energií po celém těle. 

 

Duchovní energie – Schen

Energie se dostává z Ching do Chi a nakonec do Schen. Takto se energie promítá do všech sfér. Tento proces čistí jednotlivé sféry těla a odstraňují negativní prvky. 

 

Sexuální alchymie

Cílem taoismu je pěstovat životní energii na nejvyšší možné úrovni, přinášet pevné zdraví a hluboké naplnění usilování o celistvost člověka.

Další krok je postaven na mnohem jemnějších obtížněji pozorovatelných rovinách. Energie spermií se mísí s  Chi důležitých lidských orgánů a rafinovaně se dostává do  Schen. Jednoduše řečeno, propojuje se biologická a metafyzická identita. 

Tím, že si budete uvědomovat vlastní vnitřní energie, budete moci šetřit, kultivovat a přeměnit tuto energii interně.  Kdy začnete?

Zdroj: ce.com

[quote align="center" color="#999999"]

Jaké mocenské hry mají v oblibě rodinné klany novodobé historie? Co skrývají například Rothschildovi, jejichž finanční moc ovlivňuje dění napříč kontinenty? Kromě těchto otázek se zářijové číslo časopisu Vědomí zaměřilo i na jedinečný algoritmus popisující jakékoliv energie. Představí svým čtenářům pravidla fungování vesmíru, díky kterým je možné usnadnit si život. A v neposlední řadě poskytne informace o lucidním snění, prostřednictvím kterého jsme ve spánku schopni nalézt odpovědi nejen na své otázky. Ať už chcete měnit stav věcí vnitřních i vnějších, nebo požadujete tip na sedmý dostih v Belmontu, časopis Vědomí je vám k dispozici od 7. září.[/quote]