Čas voleb je vždy časem klamání a zrcadlení propastí, které se skrývají v politice. A ačkoliv se vně mohou zdát všichni voliči tak nějak odlišní, ve skutečnosti jsou v podstatě všichni stejní – jelikož chtějí z mocenského prostředí profitovat. Na velmi tenkém ledě se ocitají také aktivisté, kteří se mnohdy zamotávají do sítě politiky a neumějí se bránit před mocí, kterou vládne.


Ve skutečnosti nejsou  Rand Paul a Bernie Sanders o moc jiní než Jeb Bush a Hillary Clintonová. Mají jen různé marketingové programy, které je rozrůzňují. Jádro je však stejné.

Níže je 6 témat, která dokazují, že všichni politici myslí stejně a nezáleží na jejich marketingových kampaních nebo stranách, ve kterých působí.

[quote align="center" color="#999999"]

1. Armáda

Většina politiků hlasovala pro nějakou investici v rámci militantního principu. Někdo investoval do Izraele, aby se tam mohlo i nadále konat terorizování Blízkého východu jménem vojensko-průmyslové komplexu v západním světě, a to i přesto, že ten dotyčný (Bernie Sanders) taktéž je sám hlasatelem protiválečného principu. Vcelku vtipné.

2. Policie

Policie a jejich tvrdý útlak – to se stalo hlavním trendem Spojených států. Brutalita je však viděna nejen tam, ale po celém světě. Lidé si ubližují navzájem. A hlavně se takto násilně projevují státní složky, které dokazují civilistům, co dokážou a co si mohou dovolit.

3. Centralizovaná měna

Zavedení centralizované měny je jedna z taktik, jak získat kontrolu nad ekonomickou situací populace. Dokonce i ti, kteří kritizují federální rezervní systém, hlasují pro to, aby byla zavedena centralizovaná měna. Nikdy neuslyšíte kandidáta, který by podporoval rozvíjení decentralizované měny. Proč? Protože by se peníze dostávaly z rukou vládnoucích vrstev zpět k lidem.

4. Veřejné vzdělávání

Nejde tak úplně o princip vzdělávání – tedy předávání informací, jako o to, aby mladí lidé již od začátku byli vedeni k přijmutí vládnoucího orgánu a nevybočovali tedy v tomto směru. Ti, kteří jsou bystří však velmi rychle dojdou na cestu, která je přivede k mnoha otázkám a svobodnému myšlení. Tito lidé jsou však nežádoucí. Proto politikové, především ti, kteří mají být voleni, investují tedy do školství nemalé částky a tak jej svým způsobem formují do jejich podoby. Rozhodně to není pro dobro občanů, ale pro komfort a dobro politiků a jejich pozice před volbami.

5. Stíhání bez obětí zločinu

Většinou jsou při zločinu dvě strany – zločinec a oběť zločinu. Zde však taková pravidla nejsou. Lidé jsou odsuzování i bez předmětu zločinu. Dokonce ti, kteří například chtějí zlegalizovat marihuanu, naopak chtějí i sankciovat nenásilné činy či porušení majetku, který nepatří nikomu.

6. Většinová vláda

I když se člověk učí, že demokracie představuje svobodu, není to úplně pravda. Již bylo uvedeno:

Demokracie představuje dva vlky a ovci hlasující o tom, co bude k večeři.

Demokracie je proces, při kterém 51 % populace násilně vnucuje svou vůli zbylým 49 % lidí, kteří ovšem chtějí danou věc dělat jinak. Je to proces, při kterém každý člověk svým způsobem utlačuje svého souseda právě prostřednictvím vlády. [/quote]

NEEXISTUJE JEDINÝ DŮVOD, PROČ BY LIDÉ MĚLI BÝT NUCENI K PŘECHODU NA NÁZOR SOUSEDA NEBO VLÁDY.

Zdroj: trueactivist.com