V Global Research se objevil článek o tom, že USA vedou skutečnou válku proti lidstvu. Vláda této země je tlupa bláznů, kteří se neštítí používat takové metody, za které by se i diktátoři styděli. Washington je rozhodnut rozšiřovat hranice amerického impéria dotud, dokud nedosáhne absolutního panství nad světem. Kvůli tomu je ochoten riskovat i jadernou válku s Ruskem. To uvádí autor v Global Research. Dále: Americký prezident chce přimět Kongres k souhlasu s neomezenou válkou v celém světě pod záminkou boje s Islámským státem. Už od prvního dne své funkce vyhlásil válku všemu lidstvu. Takto nejedná žádný jiný stát na světě.


Na příkaz Washingtonu konají ukrajinští vojáci v Donbase společná tzv. americko-ukrajinská cvičení, která mohou být přípravou k regulérnímu válečnému útoku.

Ohledně Sýrie autor píše: „Zároveň se desítky amerických vojenských instruktorů připravují k odsunu do Sýrie. Mají vycvičit bojovníky tzv. umírněné opozice.“ Americký prezident bojuje podle autora v Sýrii rukama svých loutek, jako je radikální skupina Islámský stát. Agenti CIA a instruktoři ze speciálních oddílů je učí umění, jak lidem stínat hlavy a podobně. Američtí špioni fungují ve 150 zemích světa, kryti zastupitelskými úřady USA a ještě dalšími jinými složkami.

V TomDispatch.com je uvedeno, že za poslední 3 roky americké speciální síly zorganizovaly své operace ve více než 150 zemích. Jejich činnost nikdo nekontroluje a v tisku se o ní nehovoří. Cestou státních převratů, vražd, nebo přímo ozbrojenou intervencí destabilizují země, které se pokoušejí o nezávislou politiku.

Krutými prostředky vedou válku proti lidstvu i za použití zbraní hromadného ničení – chemických, biologických i radiačních. Dalšími způsoby jejich války jsou dezinformace. Pomocí nich zasahují i proti TV kanálu RT. Po celém světě jsou vedeny propagandistické agentury jako je Hlas Ameriky, Svoboda a další. Barack Obama slouží jen zájmům boháčů, nikoliv obyčejných lidí. Bush jr. začal měnit Ameriku na policejní stát, Obama to dovršil. Spojené státy se před ničím nezastaví a pro své světové panování jsou ochotny jít i do jaderné války s Ruskem. Nárokují si intenzívnější bojové akce v Sýrii, odstranění Asada a tvrdší postoj k Rusku. Chtějí zasadit preventivní úder Íránu.

Jestliže blázinec řídí blázni, může dojít k čemukoliv nejstrašnějšímu. Tím by byl válečný konflikt s Ruskem nebo s Íránem. Autor svůj článek uzavírá: „Pokud zahraniční politický směr určuje tlupa bláznů, nemůže nikdo předem vědět, čím to skončí.“

[quote align="center" color="#999999"]

  • Vážení a milí čtenáři, děkujeme, že podporujete činnost nezávislého magazínu Vědomí
  • [/quote]

    Zdroj: rt.comoutsidermedia.cz