Na Zemi se blíží revoluce, a to odklon od znečišťování a na plýtvání závislé společnosti k takové, jež bude udržitelná. Stromy představují plíce naší planety. Čím více stromů vysadíme, tím čistější vzduch předáme další generaci. Nyní přicházejí na svět bio urny, tedy pohřební urny vytvořené z biodegradabilního materiálu, s nimiž se z vás po smrti „stane strom“. Uvnitř urny se skrývá semeno borovice či smrku, které může být případně nahrazeno i jiným. Tyto urny tak transformují smrt v život skrze přírodu.


Srdce bio urny je navržené tak, aby dosáhlo v rituálu úspěchu.  Vrchní část urny je speciálně navržená tak, aby dovolila semínku vyrašit.


Než urnu zakopete, budete potřebovat smíchat komponenty s trochou půdy z místa, kde budete chtít, aby strom vyrostl. Tyto komponenty přírodně pomáhají semínku pučet, když se smíchají s půdou.


Díky struktuře bio urny se semínko drží separovaně od popela. Strom roste v horní části urny tak dlouho, než se sama přirozeně rozloží. Po uplynutí této doby se celý set stane částí půdy a hnojivem pro strom.

S bio urnou přichází i všechno, co je k zasazení stromu potřeba. Urna je rozdělena mezi dvě jednotlivé kapsle: vyšší je zacelená jednotka, jež zajišťuje dobré podmínky pro budoucí strom tak dlouho, než vyraší. Nižší kapsle slouží jako místo, kam se vloží popel. Jak už bylo řečeno výše, obě části se drží kompletně separované, dokud se urna nerozloží.

1. Urna přichází se vším všudy a připravená.
2. Odstraňte pečeť a vnější balení.
3. Vložte popel do dolní části urny. Tu uzavřete horní částí a do ní vložíte půdu se semínkem.
4. Zakopejte urnu úrodnou půdou a zalijte ji.
5. Za pár dní semínko vyklíčí a váš strom začne růst.
6. Strom bude vzkvétat rok co rok.

Bio urny jsou 100% biodegradabilní. Měly by vydržet uskladněné celá léta, aniž by docházelo k poklesu kvality.

[quote align="center" color="#999999"]

  • Vážení a milí čtenáři, podpořte nás zakoupením předplatného nezávislého magazínu AC24 Vědomí
  • [/quote]

    Zdroj: preventdisease.com