Mnozí z nás dospěli k nedůvěře ve vládní agentury jako FDA a CDC, ale teď CDC v úžasném okamžiku pravdy otevřeně přiznává, že předepisování antibiotik vede každoročně ke smrti 23 000 Američanů a že doléhá kalamita superbacilů, které jsou pro naši vědeckou ‘medicínu’ nezničitelné. I těch 23 000 ročních úmrtí prohlašuje CDC ve své nové agenturou vydané Zprávě o hrozbách 2013 za konzervativní odhad. Na těchto stránkách je předestřena skutečná epidemie k antibiotikům rezistentních superbacilů stejně jako kvantifikovaný pohled na způsoby, jimiž se antibiotik zneužívá, a přehnaně se v tomto světě vedeném Velkou Farmakologií předepisují.


Ta zpráva jde dokonce tak daleko, že přiznává, že medicína moderní éry selhává, když přijde na zvládání infekčních nemocí, neboť Matka Příroda se vždy adaptuje a překoná izolovanou chemickou někde v laborce umíchanou výzbroj. Pořád se vyvíjí nové kmeny bakterií, aby nás přechytračily. Ty superbacily jsou jako hackerští experti, co vymýšlí, jak projít nejlepšími počítačovými programovými firewally, jelikož my pořád ještě využíváme medicínského programování, které má původ v 50. letech.

Dr. Tom Frieden, ředitel CDC, ve zprávě říká: „Když si nedáme pozor, brzy přijde post-antibiotická éra,“ což je pro současný medicínský systém hrozný zádrhel. Když nás doktoři a nemocnice nebudou moci léčit předepisováním léků, tak k čemu vlastně budou? My už víme, že i věci jako rakovina a srdeční choroby lze řešit přírodní medicínou – a teď už i běžné infekce bude zapotřebí léčit alternativně.

CDC říká, že teď jsou největší hrozbou následující tři superbacily:

  • Carbapenem-resistentní Enterobacteriaceae čili CRE (9 000 infekcí ročně, 600 úmrtí ročně)
  • K antibiotikům rezistentní gonorrhea (246 000 infekcí ročně, už zůstává jen jeden lék, co ji ještě léčí)
  • Clostridium difficile (250 000 infekcí ročně, 14 000 úmrtí)

Naštěstí většinu rostlinných antibiotik ty superbacily vůbec nepostihly a ta jsou nadále funkční, jelikož jsou integrována do celkového plánu Matky Přírody, jak tomu bylo už po staletí. Mnozí tradičně školení doktoři nemají ani ponětí, jak předepisovat bylinná léčiva, protože je od prvních dnů na lékařské fakultě učí dívat se na svět prizmatem Velké Farmakologie.

Mnozí doktoři nemají ani ponětí, že stříbro, měď, gel z aloe vera, brukvovité rostliny, kurkuma, levandule, kozinec a myriády dalších přírodních medikamentů od kultur celého světa zvládají bakterie a viry už po tisíciletí. Zde jsou další informace o jen 5 přírodních antibioticích na infekce odolávajících anti-biotikům.

Tohle může být žalostné selhání medicínského establišmentu, je to ale drtivé vítězství pro přírodní zdraví. Lidé budou nakonec nuceni se obrátit k jiným metodám, aby si poradili s chemickými a environmentálními jedy, superbacily a s těžkými kovy, které zaplavují naši společnost.

 

Pochybná výmluva CDC na řešení

Bohužel spolu s tím, jak CDC přiznává těžké selhání antibiotik, tak přichází se svým řešením lidi více očkovat. Uvážíme-li, že vakcinace oslabuje imunitní systém, a je o ní známo, že způsobuje všechno od autismu, po demenci, tak to není zrovna moudrá rada – šlo ji ale očekávat. Vakcíny také nezabrání šíření těch superbacilů. Je čas podívat se po jiné chemické léčbě tohoto problému. Avšak mikrobiologické zátarasy na cestách začnou být stavěny už od okamžiku, kdy se nová chemikálie zavede – stejně jako se to děje s tvorbou superbacilů. Takže je čas hledat nové přírodní řešení.

Jak jednou řekl Einstein, nemůžete problém vyřešit stejným myšlením, které jej vytvořilo. Vyléčení světa od chorob nepřijde z vědeckých laboratoří, kde uvaří jen další mix chemikálií, který si Velká Farmakologie bude moci patentovat a pak protlačovat, i když s ním bude každoročně zabíjet tisíce lidí. Je čas na přírodní revoluci, abychom si poradili s tím, že jak CDC přiznává, současný model medicíny byl o něco méně než úspěšný.

Christina Sarich

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: naturalsociety.com