Během několika posledních dnů jsme byli svědky naprosto hrůzostrašných příkladů toho, jak se islamistické teroristické skupiny specificky zaměřily na křesťany a ty z jiných nemuslimských náboženství. To ale bohužel není nový jev. Radikální islamističtí džihádisté neustále útočí na kostely a masakrují křesťany po celé planetě. Nedávné události v Pákistánu, Keni a v Egyptě možná jen tyto persekuce převedly na novou úroveň, je to ale jen pokračováním trendu, který vzrůstal roky. Bohužel Baracku Obamovi zjevně islamistický terorismus nedělá starosti. Ve skutečnosti konkrétně nařídil, aby byly odstraněny „všechny zmínky o islámu“ z teroristických výcvikových materiálů, které používá federální vláda.


Jako by to nebylo dostatečně zlé samo o sobě, tak teď Obama ve skutečnosti dodává zbraně radikálně džihádistickým rebelům, kteří chtějí zabrat Sýrii, a zjevně je velice připraven použít US vojska, aby přímo zaútočil na Assadův režim, pokud selžou „vyjednávání“ se syrským režimem. V podstatě Obama chce, aby se Spojené státy staly spojencem psychotických džihádistů, kteří mají přesně tu samou radikální filosofii jako ti, co vraždí křesťany v Pákistánu, Keni a v Egyptě.

Obrázek: Nákupní galerie v Keni

Je Obama šílený?

V Pákistánu se už Taliban (blízký bratranec Al-Káidy) přihlásil k odpovědnosti za nejhorší bombový útok na kostel v historii tohoto národa. Po útoku zůstalo 85 mrtvých a téměř dvakrát tolik zraněných. Říci, že to byl strašlivý útok, je neskutečné podcenění…

I útok na Církev všech svatých, který rovněž zranil 140 lidí, podtrhuje tu hrozbu, kterou představuje pákistánský Taliban v době, kdy vláda usiluje o mírovou dohodu s militanty.

K útoku došlo, když stovky účastníků bohoslužeb ve městě Kohati v okrese Gate vycházely z kostela, aby po nich dostaly jídlo z rýže zdarma.

‚Došlo k výbuchu a pro nás všechny nastalo peklo,‘ řekl Nazir John, který byl v tomto kostele s přinejmenším dalšími 400 účastníků bohoslužeb. ‚Když jsem byl zase už při smyslech, neviděl jsem nic než kouř, prach, krev a skučící lidi. Viděl jsem všude kolem sebe nějaké kousky lidských těl a krev.‘ Kdo by mohl něco takového udělat?

V Keni tým střelců z Al-Shabaab vpadl do nákupní galerie v Nairobi a zavraždil nejméně 62 lidí.

Co tento útok činí ještě více znepokojující, je to, že teroristé se speciálně zaměřovali na nemuslimy.

Rukojmí ve skutečnosti dostaly od teroristů test, aby určili, jsou-li skutečnými muslimy nebo ne. Ti, co při zkoušce propadli, byli popraveni…

Důvodem, proč islamisté zaútočili na nákupní středisko Westgate byl jasný od okamžiku, kdy vpadli dovnitř s AK-47 a granáty v rukou. Kdokoliv, kdo nebyl muslim, nebo nemohl prokázat, že jím je, byl okamžitě jejich cílem. Zprávy z různých pater budovy v prvních hodinách útoku vypovídaly o tom, jak útočníci mluvící jen nahrubo swahili a angličtinou řvali na muslimy, aby se identifikovali.

Mnoho lidí vystoupilo. Těm nařídili, aby promluvili arabsky nebo recitovali verše z Koránu nebo jmenovali matku Proroka Mohammeda. Ti, kdo tuto zkoušku složili, směli utéct. Ti, kdo ne, byli popraveni včetně dětí.

Některé velice grafické obrázky z tohoto útoku najdete ZDE. Začínáte už chápat, proč jsem použil slov jako „psychotičtí“ při popisu těchto teroristů? A všude po světě mají tito radikální džihádisté zjevně zvláštní nenávist ke křesťanům.

Jen uvažte, co se během několika uplynulých měsíců stalo v Egyptě. Poté, co egyptská vojska odstavila Muslimské bratrstvo od moci, tak radikální islamisté reagovali zničením více než 80 křesťanských kostelů…

4. července den poté, kdy egyptská vojska osvobodila národ zpod nadvlády Muslimského bratrstva, se okamžitě stali obětním beránkem a cílem křesťanští koptové. Všichni islamističtí vůdci – počínaje nejvyšším vůdcem Bratrstva Muhammadem Badim přes v Egyptě narozeného vůdce al-Kaiídy Aymana Zawahiriho až po vrcholného sunnitského klerika Sheikh Yusuf al-Qaradawiho – udělali téma z poukazování na egyptské kopty, že oni byli zvláště nápomocni při svržení bývalého islamistického presidenta Morsiho, což vedlo k měsícům pogromů proti národní křesťanské menšině.

Mezi jiným se v červenci stal bezprecedentní počet křesťanských kostelů terčem útoku, plundrování, znesvěcování a žhářství. Podle jednoho egyptského právníka lidských práv „stoupenci Morsiho během dvou dnů zaútočili na 82 kostelů, z nichž mnohé byly z 5. století.“ Nad některými z kostelů byla vztyčena vlajka Al-Kaiídy; proti-křesťanské grafity zamořily stěny dalších kostelů a domů koptů. Mnohé kostely kvůli extrémnímu proti-křesťanskému sentimentu až donedávna zastavily bohoslužebnou činnost. Cílem útoků byly rovněž i tucty domovů a podniků koptů, byly vylupovány a zapalovány.

Měla by snad být někdy použita US vojska k pomoci radikálním džihádistům v páchání takových strašlivých činů?

To je tak bláznivá otázka, že byste si mohli myslet, že taková věc by neměla nikdy nikoho napadnout.

Bohužel ale přesně tohle chce Barack Obama udělat.

Radikální džihádisté v Sýrii dělají všechny takové věci, o kterých jste právě četli. Jak už jsem napsal při četných příležitostech, syrští „rebelové“ barbarsky vraždí křesťany, opakovaně používají chemických zbraní a rozčtvrtily i maličkou holčičku.

V předchozím článku jsem přidal svědectví očitého svědka z křesťanské misie, který vysvětloval, co se děje, když „rebelové“ v Sýrii zabírají křesťanské oblasti…

„Křesťanským obyvatelům nabídnou čtyři volby: 1. zříci se křesťanského ‚modloslužebnictví‘ a konvertovat k islámu; 2. zaplatit muslimům těžký tribut za privilegium zachovat si hlavu a křesťanskou víru (tento tribut je znám jako jizya); 3. být zabit; 4. zachránit si život útěkem, ale nechat tam veškerý majetek.“

A teď se tahle zvrhlá filosofie přenáší i na malé děti. V syrském měste Ras al-Ayn nedávno nafilmovali děti, jak si hrají, jak za výkřiků Allahu Akbar řežou svým nepřátelům hlavy.

Co se ze Sýrie stane, pokud Obama uspěje, a Asadův režim bude odstraněn?

Stane se rájem džihádistů, kde budou křesťané a všichni další ne-muslimové systematicky vyhnáni či vyhubeni?

Tito džihádisti jsou jak rakovina a Obama vypadá, že je naprosto rozhodnut pomoci šíření této rakoviny v Sýrii i dále.

Co si sakra myslí?

Michael Snyder

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: endoftheamericandream.com