Vzniklo video, o kterém se říká, že teleskopem s vysokým zoomem zachytilo neidentifikovaný létající objekt přelétající nad povrchem měsíce, a to bylo umístěno na YouTube. Uživatel YouTube Crrow777 není při pozorování měsíce a při sledování neidentifikovaných létajících objektů nový.


Tento uživatel strávil roky s kamerou s vysokým rozlišením při zkoumání měsíce pomocí teleskopu s velkým zoomem, a tak ho ani série objektů přelétajících nad povrchem měsíce nešokovala. K těm objektům, o kterých se říká, že prolétaly nad povrchem Měsíce, patřil i objekt tvaru bumerangu, který se skládal z divných objektů nepravidelně tvarovaných, ale i pravidelných disků a třech disků, které byly propojeny.

Skeptici říkají, že to není nic než optická iluze

Crroww777 namluvil svá vlastní videa a řekl, že ty neidentifikované létající objekty, které spatřil, nejsou hmyz, ptáci nebo satelity, které prolétají blízko u Země a které vytváří optické iluze. Někteří lidé říkají, že jejich rozměry nejsou nic než optické iluze nasbírané za roky filmování měsíce teleskopickými čočkami, a že to ve skutečnosti prolétá blízko Země, a ne, že by to letělo blízko měsíčního povrchu. Věří, že měsíc není nic než hologram na obloze a že Mezinárodní kosmická stanice není skutečná ale je to jen hoax.

UFO, kosmickou stanici a Měsíc obklopuje mnoho konspiračních teorií

Existuje řada konspiračních teorií, které tvrdí, že americká vláda zkonstruovala a zhotovila lodi tajně letící do hlubokého vesmíru. Někteří říkají, že mimozemšťané okupují měsíc, a že proto se tam NASA nikdy nevrátila.

Jedna z nejpopulárnějších teorií mezi konspiračními teoretiky je ta, že měsíc je dutý, a že je to ve skutečnosti kosmická stanice mimozemšťanů.

Existuje i mnoho teorií naznačujících, že UFO jsou často vidět, jak přelétají nad Zemí v kosmu a že ty zachycují naživo přenášející videokamery NASA. V jednom případě se tvrdilo, že se astronaut pokoušel zakrýt fakt, že kolem kosmické stanice prolétá UFO, když hýbal rukou tak, aby blokoval jeho viditelnost.