Obrovské záhadné UFO vypadá, že klouže po povrchu slunce. Kosmická loď Sluneční observatoř zachytila obrovské UFO a mnozí výzkumníci zůstali beze slova nechápavě zírat, co by to asi mohlo být. …

Vypadá to, že Slunce na srážku s objektem reagovalo

To obrovité UFO mělo vzhled tří polo-průhledných prstenců a vypadá, že je zhruba stejných rozměrů jako Jupiter, tj. největší planeta naší sluneční soustavy. Tyto zachycené obrázky odhalují, jak ten divný objekt nabourá do slunečního povrchu, načež se odrazí a pokračuje ve své cestě pryč od slunce. Podle výzkumníků je na tom divná reakce slunce jen pár okamžiků poté, kdy k dopadu došlo, jelikož to vypadá, že se slunce v reakci na zásah tímto objektem rozzářilo jasněji.

Tyto snímky pořídila kosmická stanice Sluneční a heliosférická observatoř. To je kosmická stanice, kterou společně spravují Evropská kosmická agentura a NASA, a vypadá to, že tento obrovitý objekt se vznášel velice blízko povrchu.

To není poprvé, kdy bylo u Slunce spatřeno UFO

Objevení tohoto objektu není prvním případem, kdy se tzv. UFO objevilo blízko slunce. NASA při mnoha příležitostech takové divné anomálie zavrhla a řekla, že to nejsou nic jiného než jen zrnka prachu na čočkách nebo odlesky v čočkách kamery. Co bylo v tomto případě jiného, bylo to, že UFO vypadalo, že jakmile se přiblíží ke slunci, tak v něm vytváří nějaký typ energie.