Známý prorok, který předpověděl brexit, ale i zvolení Donalda Trumpa za prezidenta USA, zveřejnil další předpovědi. Evropu čekají chemické útoky, lídra KLDR svrhnou vlastní a pokus o sesazení zažije i zmíněný Donald Trump. Prorok Craig Hamilton-Parker se proslavil zejména tím, že předpověděl dopředu, co se stane. Věděl, že se Angličané rozhodnou pro brexit a že Donald Trump se stane americkým prezidentem. Jeho další předpovědi jsou však mnohem děsivější.

Jeho předpovědi zahrnují neúspěšný pokus svrhnout prezidenta Donalda Trumpa, globální epidemii chřipky spojenou s bioterorismem, ale i zasnoubení prince Harryho. V budoucnu však vidí i obrovské krize.

Jedna z nich se týká sporu Spojených států amerických a Severní Koreje. Krize by podle Hamiltona-Parkera měla vypuknout poté, co americké jednotky vyhodí do povětří klíčovou obchodní cestu.

Další předpověď se týká samotného lídra KLDR Kim Čong-una, kterého by měl svrhnout vlastní lid. „Myslím, že tato změna by měla nastat na přelomu roku. Buď v prosinci nebo v lednu.“