Znáte-li se osobně s Billem a Hillary Clintonů, zvyšuje to vaše šance na předčasnou smrt „sebevraždou“ o 500%, uvádí matematická studie provedená podnikatelem a spisovatelem Markem Youngem. „Jsem velký propagátor statistiky a matematiky,“ řekl Mark Young, když vysvětloval, proč se rozhodl pustit se do čísel obklopujících nesmírně vysokou úmrtnost trvající v blízkosti Clintonů už mnoho let.


„Statistika je excelentní barometrem pravděpodobnosti a matematika znamená fakta, nikoliv názory – kterými jsme zjevně přehnaně zavaleni.“

Tento generální ředitel a proslulý investor pak vložil ta neuvěřitelně vysoká čísla úmrtí přátel a kolegů Clintonů do srovnávací perspektivy, když se ptal: „Kolik lidí, které znáte, nebo se kterými jste spolupracovali, spáchalo sebevraždu?“

Je jisté, že když jste tím nejvyšším mocenským párem mezi liberály, tak to znamená, že znáte spoustu lidí, ale pusťme na to trochu matematiky.

Jak už jsem řekl, tak průměrný člověk, který má za sebou střední věk, zná nejméně dvě oběti sebevraždy. Ale zvyšme to na ty, co toho mají více podle mé zkušenosti, když znám takové 3. V průběhu kariéry Clintonů to bylo 15 lidí s úzkými vazbami na Clintony, nebo takových, co je vyšetřovali – co spáchali sebevraždu, to je více než takový zvýšený průměr.

Z těch 3 přátel, které jsem znal, se za dvěma táhla historie depresí a třetímu zkrachovalo podnikání, se kterým se nebyl schopen vyrovnat.

Ale společníci Clintonů k tomu měli sklony, aniž by u nich byl nejmenší náznak takového problému, a občas to proběhlo těmi nejneobvyklejšími způsoby. V okolí Clintonů se celé tucty lidí z nejrozmanitějších příčin probudily mrtvé, kdy v celé té skupině se jich 15 zabilo samo, a to včetně:

  • 2, kteří dopředu varovali své rodiny, že budou zabiti
  • 2, co se vrhli dolů z výškových staveb
  • 2, kterým se povedlo střelit se dvakrát zezadu do hlavy (což mi připadá dost obtížené)


Někdy ale i jen známost s někým, kdo se zná s Clintonovými, způsobuje sebevraždu. Clintonův ministr obchodu Ron Brown vyšetřovaný pro korupci se otevřeně zavázal, že bude proti této První rodině svědčit (načež náhle zemřel při havárii letadla). Jako by to samo o sobě nestačilo, aby to bylo divné?

Šéf letového provozu v Chorvatsku, kde k této letecké havárii došlo, se pak o 3 dny později sám střelil do hrudníku.

Chápejte, že nemám žádné přímé důkazy, že by někdo nařídil vraždu těchto obětí sebevražd, ani nevznáším žádné obvinění (tak není třeba mě zabíjet); je dokonce i dost možné, že mnohé z těchto sebevražd by šlo vysvětlit.

Co ale říkám, je, že matematické výsledky jsou vždy závažné. Když počítáte pravděpodobnost, že člověk zná 15 obětí sebevraždy, tak si rychle uvědomíte, že je to zhruba ta samá pravděpodobnost, že vás zabije meteorit (to FAKT). Kolik lidí znáte, co nikdy ani meteorit neviděli?

Bez ohledu na skutečné příčiny této záplavy sebevražd, je jedna věc nevyvratitelná, Clintonovi jsou Tyfusová Máří sebevražednosti, kterým by se měli zdaleka vyhýbat všichni, co plánují dlouhý život.

Mark Young

Zdroj: bluntforcetruth.com