Větší hrozbou pro naše svobody, než stálá vojska, jsou bankovní kartely a korporátní oligarchie. Tyto korporace a bankéři se snaží o to, aby získali monopol nad zbožím, které lidé potřebují a zlikvidovali takovýmto způsobem jakoukoli formu konkurence, která by mohla ohrozit jejich zájmy. Island rozbil monopol bankovního kartelu na zásobení penězi, protože účelem tohoto monopolu bylo ochromení ekonomiky této země. Pokud mají centrální bankéři monopol nad vydáváním měny země a mohou kontrolovat její hodnotu, vytvářejí tím dluhové otroctví. Ekonomika Islandu se již blížila svému zničení, když se Islanďané rozhodli sebrat bankéřům kontrolu nad ekonomikou své země; odmítli splácení dluhů a nechali zatknout bankéře a jejich agenty ve vládě. Nyní se ekonomika Islandu zotavuje, protože nad ní již bankéři nemají kontrolu.

Nyní rovněž Maďarsko ukázalo dveře MMF a firmě Monsanto. Na obě tyto korporátní entity je v zemi nahlíženo jako na průkazné a skutečné hrozby pro suverenitu této republiky. Z produktů firmy Monsanto lidé onemocní, protože tato firma jim prodává geneticky modifikované potraviny (GMO). Tato nadnárodní korporace usiluje o monopol na zásobování potravinami a na distribuci semen. Firmu Monsanto lze dát do souvislosti s úhynem dobytka a s vymíráním včel. Maďarsku skládám poklonu a doufám, že se podobnou cestou vydají další země a rovněž vykáží tyto monopoly za své hranice.

To, že Maďarsko ze své země rovněž vykázalo MMF, byl další správný krok. Všude tam, kde se Mezinárodní měnový fond zapojil, se každá země vždy ocitla pod tlakem zdrcujícího dluhu, jenž zničil ekonomiku a uvrhl zemi do chudoby. Obyvatelé Maďarska, mějte se na pozoru. Budou k vám nyní přicházet zahraniční agenti, kteří budou usilovat o destabilizaci vaší země. Tito agenti se budou snažit v zemi instalovat bankéře, či korporátní loutku, aby mohli být lidé znovu uvrženi do dluhového otroctví. Abychom dokázali tyto oligarchy porazit, bude všude po světě nyní zapotřebí více protibankéřských a protimonopolních povstání.

Transgenická kukuřice od Monsanta se ukázala být silně toxická

Svět podle společnosti Monsanto

Špičkoví ekonomové: Island to dělá dobře … A všichni ostatní to dělají špatně

Pravdou je, že svět se již probouzí a začíná chápat, jakým způsobem funguje podvod bankovního kartelu a vládnoucích rodin, které tento kartel ovládají. Blíží se chvíle, kdy budou sečteny dny těchto nadnárodních oligarchů, kteří dnes šikanují celé země. Svět se probouzí a začíná vnímat hrozbu, kterou tito zlodějští magnáti představují pro naše zdraví, pro celkovou kvalitu našeho života, pro naši bezpečnost a pro naši budoucnost. Jednoho dne se tito magnáti dostanou do sporu s tím nesprávným vůdcem, který se nenechá zastrašit.

Přijde den, kdy po celém světě začnou štvanice na tyto loupeživé magnáty a na jejich loutky, za zločiny proti lidskosti a za podvody. Čím více zemí povstane proti těmto oligarchům, tím více povolí ochromující stisk, jímž tito bankéři drží ve své moci celý svět. Anglický spisovatel a filosof Edmund Burke napsal: „aby mohlo zlo prosperovat, musí se dobří lidé zdržet jakékoli činnosti“. Dobří lidé Maďarska, vytrvejte, ať se děje cokoli.

Soukromá centrální banka je nespravedlnost a takto je s ní třeba nakládat a je nutné ji porazit. Modlím se za to, aby Maďaři vydrželi a nenechali se zlodějskými magnáty zastrašit. Nenechte se zastrašit hrozbami, jež se týkají občanské války či ekonomické deprese. Neustupte před těmito hrozbami ani o píď , ani se nesnažte o kompromisy. Lid Maďarska nemá co ztratit a může jen získat, pokud řekne „sakra, ne“.

Stáváme se svědky začátku konce bankovního kartelu všude po světě. Svět již prohlédl a pochopil, co jsou tito lidé zač, že jsou ztělesněním podlosti a čistého zla. Bankéři již nemají luxus kontroly informací a nemohou pracovat v utajení, tak jako dříve. Jejich arogance se nakonec stane jejich zkázou. V této době příklad Islandu prokázal, že bankéře lze porazit. Maďarský lid by měl tento příklad vnímat jako naději pro svoji budoucnost.

Zdroj: thelonestarwatchdog.com Překlad: freeglobe.cz

]]>