Připomínka k 11.9 se stala mezinárodním výročním svátkem VELKÉ LŽI * * * Lidé si každý rok připomínají 11.9, aniž by jasně chápali tu původní událost či agendu elity, která ji umožnila. Tohle nedostatečné porozumění přetrvává, ačkoliv na jedenácté výročí tohoto původního svět exploduje celými sériemi zinscenovaných „nových 11.9“.


Tím, co to bylo, tím to pořád je

Útoky z 11.9.01 byly operací pod falešnou vlajkou od Bush-Cheneyovské administrativy a se CIA-spojených vojensko-zpravodajských agentů (jako Al-Káida apod.). Z toho vzniklá „válka proti terorismu“ administrativ Bush-Cheneyho a Obamy je vybudována na terorismu pod falešnou vlajkou a propagandě. Tito „teroristé“ jsou vojensko-zpravodajskými agenty jednajícími v zastoupení anglo-amerických vůdců a jejich spojenců.


11.9 není historií. Je to tu pořád.

Převládající agendou vojenské a zpravodajské elity zůstává dobytí zdrojů ropy a plynu. 11.9.01 bylo první akcí elit zoufale toužících po kontrole všech energeticky významných geografických oblastí planety, přičemž chtějí zamezit soupeřícím mocnostem, aby udělaly to samé.

Pod „válkou proti terorismu“ si svět vytrpěl nepřetržitých jedenáct let teroru pod falešnou vlajkou. Bombové útoky. Destabilizace. Vraždy. Převraty a proti-převraty. Kontrolované a dodatečně ovládnuté lidové revolty a „násilnosti davů“. Změny režimů. Nenapravitelné zločiny.

Jak se tu píše, nové teroristické útoky pod falešnou vlajkou byly v různých zemích vedeny „teroristy“ přímo nebo nepřímo spojenými se CIA a Washingtonem.

Docházelo k nim souběžně s akcemi davů i lidových pouličních protestů pravděpodobně často rozdmýchaných a vedených vojensko-zpravodajskými agenty ze CIA a jejích poboček.

Způsob provedení útoku z Benghází naznačuje vojenský sty koordinace (podívejte se na to i tady) a to, že útočníkům dovolilo je provést.

Načasování bylo podle politické vhodnosti. Proti-muslimský film (údajně od zanícených amerických pravicových křesťanů), co prý tyto bouře zažehl, a jeho překlad vysílaný v Egyptě vyžadují další šetření. Lidové nepokoje se rovněž jeví jako vedené anebo alespoň dodatečně převzaté.

Ač situace zůstává turbulentní, je mimo jakoukoliv pochybnost, že při probouzení těchto násilností tu byl pokus o vyjednání míru. Místo toho tu ale byla rozdmýchána podpora pro odvetu: nové vojenské útoky a agresivní americká válečná politika, buď kvůli „obnovení pořádku“ (v Libyi), nebo pro nové, leč dlouho plánované změny režimů (v Sýrii, Iránu, Pákistánu atd.). Je to podle slavného výroku Zbignewa Brzezinského, že takové útoky podnítí masovou podporu pro „imperiální mobilizaci“.

Tohle prostě není náhlý chaos či reakce na něco. Odhlédneme-li od četných klamných příčin, zůstává ta ústřední válečná agenda po celých těch jedenáct let nezměněna. Jen ji prostě převedli na novou úroveň.


Vojensko-zpravodajští agenti za každou akcí

Ty libyjské násilnosti včetně zavraždění velvyslance Christophera Stevense provedli ti samí „bojovníci za svobodu“ z Al-Káidy, kteří pomáhali USA svrhnout režim Muammara Kaddáfího. Tito agenti jsou úzce svázáni s americkými neokonzervativci včetně ohromného kontingentu postav za Bush-Cheneyovým aparátem. V čelní linii je krvežíznivý senátor McCain, který všude v amerických médiích řve po pomstě. I další „vůdčí podezřelí“ jako je skupina Ankar al-Shariah jsou spojeni s Al-Káidou.

Libyjský prezident Mohammed el-Megarif jasně prohlásil, že tento útok „naplánovali cizinci, lidé, kteří do země přišli před několika měsíci.“

Al-Káida a CIA tvoří spolu jednu frontu už desítky let, hrají četné role, jak bubáků, tak i „bojovníků za svobodu“ v zastoupení politiky USA.

V Afghánistánu se tento vzor opakuje. Vražda čtyřech členů koaličních sil NATO teroristy představovanými afghánskými policisty se hodila na Taliban. Taliban je další z islamistických front spojených se CIA a pákistánskou ISI, což je téměř pobočka CIA, která přišla k moci s podporou Washingtonu. Netřeba ani říkat, že o žádné z těchto vazeb mainstream nereferuje.

Sýrie se stala cílem úsilí o změnu režimu a o „humanitární“ války. Je to proces destabilizace jako v Pákistánu, Jemenu a Somálsku. V každém z těchto regionů jsou zapojeny ty samé síly. V Pákistánu byla síť Haqqani nedávno uvedena mezi novými hlavními hrozbami. Netřeba říkat, že ve skutečnosti je to ISI, a ta, jak už jsme uvedli, je spojena se CIA.

Irán byl cílem skrytých a černých operací CIA už roky. Podobně jako u jiných národů i do něj infiltrovali a je prošpikovaný špehy a „teroristy“.

Tyto vykalkulované kombinace, zločinné vojensko-zpravodajské programy soupeřících světových vůdců, a kontrole se vymykajících zpravodajských agentů, zpravodajské postranní sabotáže spolu s legitimními protesty a protiúdery od veřejnosti – to je recept na globální katastrofu ohrožující budoucnost lidstva.

Následně po útoku v Benghází se přistoupilo k dalšímu kroku, a ten nesměřuje k míru nebo pořádku. Teď, když mají další luxusní záminku, poslala Obamova administrativa do oblasti více špehů od CIA a FBI (ani nemluvě o faktu, že tento region už je prolezlý zpravodajskými agenty pracujícími pro anglo-americké zájmy), více dronů a mariňáků, včetně sil pro syrskou hranici.

Tohle je „diplomacie“ Obamovy administrativy. Tato administrativa má plány na útok jak na Sýrii, tak na Irán. Její političtí „rivalové“ přijali ty samé plány a ještě více.


Zakrývání a překrucování

Jak se tu píše, američtí činitelé a jejich ministerstvo zahraničí jsou zapojeni do propagandistických tanečků s konkurujícími se frakcemi, všechno zahrnujícím politickým fotbalem s tímto „novým 11.9“. Se CIA spojené mediální kanály zdvíhají vlny vzájemně si konkurujícího překrucování.

V zastoupení Obamovy administrativy velvyslankyně u OSN Susan Rice tvrdí, že neexistovaly žádné „využitelné zpravodajské“ poznatky, které by mohly zabránit těmto útokům  Al-Káidy a svádí ty násilnosti na to, že jsou „spontánní“. Ale u této události jsou silné doklady naznačující, že Washington měl jasná varování. Tyto jsou přímo v protikladu s tvrzením libyjského prezidenta Mohammeda el-Megarifa, že tento útok „naplánovali cizinci“ – lidé, kteří do země přišli před několika měsíci.“ S tím je spjata řada podezřelých aspektů, jak si všimla Cynthia McKinney.

A stejně, jako tomu bylo před jedenácti lety, rozhořely se žhavé, klamné propagandistické debaty kolem schopnosti té údajně „vypjatě zesláblé“ CIA a jejích úspěchů a „selhání“ při „ochraně Američanů“. Slyšeli jsme nesčetné domněnky, že CIA a jejím četným zahraničním pobočkám s jejich neomezenými rozpočty, zdroji, technologiemi a globálně rozmístěnými baštami „se nedostává zdrojů“. Tato zločinná agentura odpovědná za ohromnou část světového terorismu se líčí jako hrdinská družina, co půjde „po teroristech“ v zastoupení Ameriky.

Ty paralely s původním útokem z 11.9 a propagandou k jeho zakrytí jsou nepřehlédnutelné.


Prezidentská volební šaráda

Zatímco svět hoří zažehnut ohni zapálenými vojenským zpravodajstvím, probíhají zase další hanebné volby, s Barackem Obamou a Mittem Romneyem (i s jed dštícím viceprezidentským kandidátem Paulem Ryanem) – přičemž každý z nich je kandidátem korporativistů a válečným štváčem – při tom tyto strany se zakusují do sebe a vyhlašují, kdo je efektivnější „zabiják teroristů“, a kdo odvede lepší práci, až nastane čas zničit Irán a Sýrii.

Propuknutí anti-amerikanismu v zahraničí pohodlně přesměruje předvolební debatu od americké ekonomiky, která se nezotavuje, zažívá nekonečné vylupování dolarů daňových poplatníků, a destrukci sociálních programů (a odvrátí pozornost od skutečnosti, že všechny peníz daňových poplatníků jdou do války a do CIA). To zase jednou přesměruje hněv Američanů proti „šíleným Arabům“. Obyvatelstvo USA bylo ohledně 11.9.01 zpracováno falešnými vlajkami a „zašmodrchávací taktikou“.


Do zapomenutí

Díky úspěšnému hromadnému formování veřejnosti se staly každoroční „připomínky“ 11.9 výročním mezinárodním svátkem VELKÉ LŽI.

Jak republikánští neoconi, tak i Demokraté i s Obamovou administrativou mají z této propagandy prospěch. Obama i Romney ví, že ekonomika USA se nespraví, a že ohledně ní opravdu není o čem se bavit.

Je tu ale válka navždy. Populární hysterie a nenávist zůstávají klíčovým kontrolním elementem „srdcí a myslí“ u těch emociálních a neinformovaných, kteří se neobtěžují studiem historie a faktů, ač tyto jsou široce dostupné.

Nezáleží na tom, který z válečných štváčů prezidentských kandidátů „zvítězí“ (když mají příští sedačku garantovanou konsensem elity a poskytnutím podvodných elektronických sčítačů hlasů).

Neschopnost a odmítání mas uznat a odporovat tomuto hororu zajišťuje, že tyto hrůzy budou pokračovat dále k ještě větším zločinům a destrukcím.

Pandořina skříňka otevřená 11.9.01 zůstala otevřená doširoka a vzplanula v plamenech 11.9.12.

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: globalresearch.ca

]]>