Není to nějaká velká konspirace, jako spíše velká krádež, vyjde to ale nastejno. Voliči Le Pen přišli v neděli o své hlasy, o svá práva po celých milionech. Ve Francii, když jsou lístky poškozené, nelze je vhodit. A tak politický establishment v zoufalé snaze zabránit Le Pen, aby se ujala úřadu, zaranžoval poničení milionů lístků pro Le Pen.


Až třetina ze všech lístků rozeslaných voličům, tj. 60% lístků pro Le Pen, bylo v době rozesílání poškozených.

Ovšem jen lístky pro Le Pen přicházely zničené, nepřišla jediná zpráva o příchodu poškozeného lístku pro Macrona.

Tyto lístky dorazily do domácnosti s pěti oprávněnými voliči. 100% míra zničení.

V týdnu před volbami začaly prosakovat zprávy o nesmírném počtu volebních lístků pro Le Pen, které byly v době odeslání poničené. Byly potrhány, což je činilo neplatnými, ještě před rozesláním.

Náhodnost v provedení trhlin dokazuje, že je trhali úmyslně rukami. Bylo to ohromné koordinované úsilí zinscenované establishmentem.

Kampaň Le Pen si ztěžovala dozoru nad volbami, že lístky jsou „systematicky trhány“ – ale dozor zareagoval pouze francouzskou vytáčkou a zakázal médiím o tom referovat.

Je to ještě horší

Voliči v okresech, které silně upřednostňovaly Macrona, také dostávali lístky několikanásobně, což jim umožnilo hlasovat dvakrát. Francouzská volební komise dokonce potvrdila, že tyto vícečetné hlasy budou započítány, a nebude se to vyšetřovat dříve než po volbách.

A tak byly francouzské volby těmito způsoby ukradeny. Macron není legitimním prezidentem Francie.




Loading...