Nařídili jste nosit roušky, pak respirátory, a to i přes to, že tato ochrana zastavit virus z principu jeho velikosti nedokáže. Slibovali jste 80-90% vakcinační účinnost. Dnes vidíme, že to nebyla pravda.

Ministr zdravotnictví lže, když říká, že je to pandemie neočkovaných. Teď pod tíhou reality říkáte, že nakažení očkovaní mají lehčí průběh nemoci, což nelze ničím doložit ani prokázat. Tvrdili jste, že nejvíce ohrožení jsou senioři, i to se ale ukazuje jako lež.

Přišli jste s vakcínou, která měla při jejím podání zaručeně chránit. Jedna dávka vakcíny ale najednou nestačí, je třeba druhá, třetí, dokonce i čtvrtá, bude i pátá, šestá….? To, co ale vakcína provádí s krví příjemce, nevypadá pod mikroskopem odborníků nikterak pozitivně a jako ochrana před virem už vůbec ne. V samotných vakcínách lze najít prapodivné věci, které nikdo z výrobců nevyvrací, ani nijak nevysvětluje ani neobhajuje. To je hodně divné, nemyslíte? Krev zesnulých očkovaných je dle patologů zasažena něčím, s čím se doposud ve své dlouholeté praxi nikdy nesetkali. Vedlejší účinky vakcinace jsou bagatelizovány a statistiky nezveřejňovány. Uzávěrou řady profesí jste ochromili ekonomickou činnost, která znamenala obrovské ekonomické ztráty a zánik řady fungujících firem a živností.

Abyste dosáhli svých pokoutných cílů, přicházíte se zákazy, které se nebezpečně blíží rasové segregaci. Ti, co naivně v obavách o své zdraví vyslyší a uvěří vašim lžím, dostávají za odměnu glejt, který jim umožní nenosit roušky, jezdit na dovolenou, chodit k holiči, do kina, školy, nakupovat, obědvat v restauraci, chodit na koncerty do fitness, ale to nejhorší nakonec: vy navrhujete zakázat zdravým lidem chodit do práce.

Toto vše odmítáte lidem, kteří mají silnou přirozenou imunitu. Děláte z nich doslova vyvrhele společnosti. Přitom to jsou právě oni, kdo nad prapodivnou chřipkou vítězí, protože jsou silní, imunní a zdraví.

Jeden případ z mého okolí za všechny nezveřejněnéZákladní škola, kde z 12 naočkovaných kantorů je 8 pozitivních.

Mediální masáž a zdravotnická diktatura, kterou děsíte lidi a nutíte je uvěřit v něco, v co sami nevěříte, vás záhy usvědčí a dožene k odpovědnosti za diskriminaci obyvatelstva, která naplňuje zločin proti lidskosti, podle paragrafu 420 občanského zákoníku.

Chránit očkované není odpovědností neočkovaných. Očkovaným mají poskytnout ochranu vakcíny. Ukazuje se ale, že to je bohapustý podvod.

Dnes jsem dostal dopis od VZP, že umí díky očkování zabránit tomu, aby se opakovala situace z loňského podzimu, pomocí očkování, které je prokazatelně bezpečné a účinné. A když se nechám naočkovat, tak nabízí 500,- Kč jako bakšiš na nákup zboží v lékárně. Dopis přichází ve chvíli, kdy už je jasné, že vakcinace nefunguje. Co se to proboha děje? Proč všichni lžou? Jak je možné, že léky, které zabírají účinně proti Covidu, jako je REGEN-COV2 od společnosti Regeneron, nejsou k dispozici?

Vakcíny zvyšují počty případů infekce. Nejproočkovanější země jsou nejvíce postižené. Jedná se o pandemii očkovaných, neboť jejich imunitní systémy jsou se vší pravděpodobností oslabené (poškozené) očkováním. Vedlejší účinky jsou bagatelizovány a vymazávány ze statistik. Klinické testy vakcín jsou falšovány.

K dnešnímu dni bylo v ČR podáno téměř 13 miliónu vakcín a výsledek? Chřipka nám vesele graduje, jako by se nechumelilo. Procenta nakažených naočkovaných jsou ve vztahu k procentům nenaočkovaných katastrofální. Přesto nám média a vláda stále tvrdí přesný opak. A lidé, kteří si nedokáží položit reálná čísla na stůl, jsou vyděšeni a podléhají stupňujícímu se politickému tlaku, který nemá oporu v zákoně ani medicínsky nedává žádný smysl. Čísla nárůstu nakažených naočkovaných usvědčuje aktéry z gigantického celosvětového podvodu. A já se ptám, proč?

Na potvrzení mých výše uvedených argumentů přikládám tabulky a odkazy k dané problematice.

article_photo
article_photo
article_photo
article_photo

Další zdroje: ZDE, ZDE, ZDE, ZDE, ZDE

Petr Havlíček