Krátká odpověď: Nechci legitimizovat JAKÉKOLI zlo a hrát si na to, že některé zlo je menší a to bych si měl vybrat – NE!

Poprvé od revoluce nemohu jít s klidným svědomím volit a tuto hru s panáčky zkrátka hrát už nebudu…

A teď ta delší úvaha: Co si myslím a co bych si přál (ale mohu se samozřejmě mýlit).

Bašta, na kterého řada lidí skáče, je dle mého jen černý kůň a falešná vlajka a rozhodně ne JAKÁKOLI naděje. Pro mě osobně stačí fakta: Mlčel poslední dva roky, kdy se tu pošlapává svoboda a byl velvyslanec na UA a v RF – tedy dvou nejzkorumpovanějších zemích Evropy. Což rozhodně není náhoda a taková trafika se nedává zadarmo – tu si musíte „zasloužit”…
A předvolební sliby o odvolání vlády? Papír snese vše, to přeci víme, ale “poznáte je po jejich ovoci.” – ovšem ovoce za poslední roky po panu Baštovi nevidím zkrátka žádné.
A v čem je falešná vlajka? Najednou kde se vzal, tu se vzal – ubere v prvním kole hlasy Babišovi, aby se do druhého kola dostal jen Pavel a Nerudová – tedy 100% vládní kandidáti. Jistě náhoda…

„Průzkumy jsou cinknuté šanci má každý” – jistě, částečně ano, ale pak jsou tu sázkové kanceláře a to není parta sebevrahů a je mi líto – opravdu na těch prognózách něco je.
Ty bubliny, ve kterých žijeme, jsou bohužel prostě malé…

Proto nemá smysl řešit v této úvaze ty „malé” hráče, z nichž stejně není nikdo, komu bych důvěřoval a je to vlastně plejáda větších, nebo menších loutek – lidí zcela bez osobností a názorů.

Takže nám tu zbývají reálně tři favorité – Babiš, Pavel a Nerudová.

Všichni tři si prošli Aspen institutem (nebudu zde řešit co je to za instituci, kdo chce si dohledá. Babiš se nechal ze stránek odstranit… – ale za Česko hezký výběr…)


WEF – takový větší Aspen – jen pro pochopení, že NIC není náhoda a jak neuvěřitelně HLUBOKÁ a STARÁ ta králičí nora vlastně je…

Pavel i Nerudová jsou dva NAPROSTO stejné produkty a bezskrupulózní loutky globalistických záměrů a byli doslova vytvořeny jen pro falešnou hru a nesmyslné hádky lidí „je lepší Coca-cola nebo Pepsi cola?” a přitom oba razí zcela stejnou agendu svých stvořitelů.

Vlastně jeden rozdíl tu je – kdo by nás lépe dokázal vtáhnout do nesmyslné války, než voják z povolání, že? Jak takoví lidé celý život myslí a v čem jsou studováni, že?
Ale pokud chcete jednotný, nadnárodní, šedý, socialistický svět s tvrdou normalizací a cenzurou – nejsou lepší kandidáti.

Celé roky jsem bojoval a psal proti Babišovi a myslím si o něm (vím) to nejhorší a dle mého je zkrátka gauner. Ale ten gauner vlastní skoro celou tuto zem a z ní má většinu svých příjmů z podnikání. 

Ano, myslím si, že je to křivák, vím co dělal za covidu, ano půjde také na ruku globalistům, ale přesto si myslím, že nenechá tuto zem zničit zcela, protože tu má ekonomické vazby a zájmy. A to ty druhé dvě loutky nemají a proto jsou dle mého daleko nebezpečnější, nehledě na to, že kromě svých umělých kariér NIC jiného nemají. Oba jsou totiž zcela na systém přisáté struktury žijící z grantů a nadnárodních organizací.

Ne, nebudu volit Babiše – to bych si nechal raději useknout ruku, ale vlastně bych byl asi nejraději, aby v té bídě těchto tří favoritů, vyhrál nakonec právě on.

Já vím – je to šílené, ale v takové době bohužel žijeme… Tak daleko jsme to nechali dojít.

„Nakonec vám budou vládnout ti nejneschopnější z vás. To je trestem za neochotu podílet se na politice.“ Platón

EDIT – 15.1.2023 po prvním kole voleb…

Jan Tománek