Letadla, jež přiletěla do Jemenu z Turecka, vyvezla 500 bojovníků Islámského státu, sdělil mluvčí Ozbrojených sil Sýrie, brigádní generál Alí Majhub. „26.října přiletěly, podle zprávy rozvědky, na letiště jemenského Adenu 4 letouny z Turecka. Dva z nich patří tureckým aeroliniím, jeden katarským, další patří společnosti ze SAE. Na palubě měly přes 500 ozbrojenců teroristické fronty IS, vyvezli je ze Sýrie, aby zachránili před ruskými nálety," řekl Majhub.

„Bojovníky přivítali důstojníci saúdské koalice, kteří je odvezli z letiště ve třech skupinách. První se vydala do města Bab al-Mandab, druhá do Maribu, třetí do saúdských provincií Džazan a Asír. Bojovníci se mají zúčastnit operace pozemní koalice, která měla obrovské ztráty v posledních bojích. Podle zprávy budou operace pro vývoz teroristů IS ze Sýrie pokračovat," řekl.

Zdroj: sputniknews.com

[quote align="center" color="#999999"]

Ovládání lidského chování. Elektromagnetické a radiofrekvenční záření. Mikrovlny. O jaké experimenty jde a proč náš mozek není v bezpečí? Časopis Vědomí jako první médium na světě zveřejňuje výzkumy kryté státním tajemstvím. Tok říjnových informací pokračuje odkrýváním rodinné historie Rothschildů, jednoho z nejzámožnějších klanů na světě. Seriál Pansofie vás zase naučí obnovovat zdraví člověka jakožto energetické bytosti. Nové vydání Vědomí je k dispozici od 8. října u všech dobrých prodejců v Česku i na Slovensku.[/quote]