V prosinci 2014 referovalo ministerstvo spravedlnosti o odškodněních placených americkou vládou obětem očkování tak, jak o tom nedávno vydalo zprávu americké ministerstvo zdravotnictví a lidských zdrojů. Rozhodovalo se o 180 případech poškození zdraví vakcínami. 134 případů získalo kompenzaci, zatímco 46 případů bylo zamítnuto. Většina americké veřejnosti neví, že američtí občané ze zákona nemohou za škody plynoucí z očkování žalovat farmaceutické společnosti. Kongres jim totiž v roce 1986 dal naprostou právní imunitu a tento zákon v roce 2011 US Nejvyšší soud podpořil.


Existuje zvláštní „vakcínový soud“ zvaný Národní program kompenzací za očkování, který je financovaný z daní na vakcíny. Když vám vakcína poškodí zdraví nebo vás zabije, musíte si najmout právníka a bojovat s vládními advokáty placenými z daní, abyste z nich zkusili dostat odškodnění, jelikož výrobce léků žalovat nemůžete.

Jak je vidět z níže přiložené zprávy, než dostanete vyrovnání, může to také trvat roky. Tahle zpráva tudíž nejspíš představuje jen nepatrný zlomek skutečného počtu lidí vakcínami buď poškozených, nebo zabitých, jelikož s vládou je těžké u soudu bojovat, abyste si vybojovali vyrovnání.

Tato zpráva také jasně ukazuje, že tou nejnebezpečnější vakcínou v Americe je vakcína proti chřipce. 134 případů, které obdržely vyrovnání za poškození vakcínou, bylo 79 vyrovnání za injekce chřipky včetně tří úmrtí.

Většina vyrovnání za poškození kvůli injekci chřipky byla za syndrom Guillain-Barreho. K dalším poškozením zdraví od chřipkových vakcín patřily: akutní diseminovaná encefalomyelitida (zánět mozku a míchy), traverzální myelitida (zánět míchy), pásový opar, demyelinační neuropatie (zánětlivý rozpad pouzder periferních nervů), záchvaty, neuropatie (poškození periferních nervů), brachiální plexopatie (poškození nervů mezi míchou a páteří), revmatoidní artritida, optická neuritida (zánět zrakového nervu) a Bellova paralýza (ochrnutí obličeje).

O tom jste se asi ve svých místních zprávách nedočetli, nebo snad ano? Tady je kopie skutečné zprávy:

[quote align="center" color="#999999"]

  • Vážení a milí čtenáři, děkujeme, že podporujete činnost nezávislého magazínu Vědomí
  • [/quote]

    Překlad: Miroslav Pavlíček

    Zdroj: naturalnews.com