Nejlepší čas získat originální operační systém Windows a kancelářský balík Office ve výprodeji Godeal24’s Double 11 Sales.

Jedná se o velkou akci s obrovskými slevami na veškerý oblíbený software pro PC. Co je to Double 11? Double 11 není jen jeden den, ale velmi populární online nákupní festival, který vznikl v Číně a je obdobou nákupního festivalu Black Friday. Mnoho lidí bude nakupovat během Double 11, což vám pomůže ušetřit spoustu peněz. Výprodeje 11.11 na Godeal24 vám také mohou pomoci ušetřit až 90 % a více!

Nyní je nejnovější Office 2021 za pouhých 25,11 €, čímž ušetříte více než 90 % oproti oficiální ceně společnosti Microsoft, která činí 439,99 €. Pokud si koupíte více Office 2021, tak již za 13,22 €! Pokud vám nové funkce Office 2021 nic neříkají, je pro vás velmi dobrou volbou také Office 2019. Office 2019 stojí jen 23,11 €! Godeal24 je velmi bezpečná platforma pro prodej softwaru, stačí si pouze zakoupit licenční aktivační klíč od Godeal24 a poté jej stáhnout z oficiálních webových stránek společnosti softwaru a aktivovat jej pomocí aktivačního kódu, takže software, který používáte, je 100% bezpečný a originální! Během instalace a používání poskytuje Godeal24 nepřetržitou technickou podporu a slibuje doživotní poprodejní servis! Sdílejte tuto nabídku s rodinou a přáteli!!! Pokud potřebujete nakoupit operační systém Windows a kancelářský balík MS Office ve velkém, podívejte se na akci „Velkoobchod pro firmy„, kde ušetříte ještě více!

Windows 10 a Windows 11 za nejlepší cenu: Nízká cena 6,11 € za PC

62% sleva na balíčky a další MS Office (kód kupónu „SGO62“)

Sleva až 50 % na další produkty pro Windows! (kód kupónu “ SGO50″)

Další počítačové nástroje: Nejlepší cena, nejlepší produkty!

Godeal24 je prodejce licencí Microsoft a významného softwaru pro zabezpečení IT, který vám umožní zakoupit operační systém Windows a kancelářský balík MS Office za zvýhodněné ceny, stejně jako užitečné počítačové nástroje, jako je řada IOBIT, software Ashampoo, Disk Drill a mnoho dalších. Ušetřete až 90 %! Licence jsou 100% originální a pravé. Godeal24 zná „historii“ každé prodávané licence a uživatelé je mohou bez problémů používat. Z tohoto důvodu jsou licence, které lze na Godeal24 zakoupit, „doživotní“, tj. lze je používat bez omezení: operační systém bude aktualizován a podporován společností Microsoft po celou dobu jeho životnosti.

Spolehlivost společnosti Godeal24 se plně odráží v dobré pověsti, které se těší na internetu, a v mnoha pozitivních recenzích na TrustPilot, kde je společnost v 98 % recenzí hodnocena jako „vynikající a skvělá“. Je to dáno kvalitou nákupního zážitku a mnoha výhodami, které obchod nabízí: kromě možnosti vybrat si z mnoha originálních produktů se slevou až 90 % vám digitální doručení umožní obdržet software přímo na vaši e-mailovou adresu během několika sekund po nákupu. Jedná se o velmi pohodlný způsob doručení pro kupujícího.

Godeal24 slibuje, že nabízí nepřetržitou profesionální technickou podporu a doživotní poprodejní servis a že produkt můžete používat bez problémů!
Kontakt na Godeal24: service@godeal24.com

Komerční sdělení.