Fauci a Walensky zaostávají za experty dobré dva roky, ale i oni dnes přiznávají, že hospitalizace lidí očkovaných proti covidu stále roste, a že vakcína ztrácí časem svoji účinnost. (Foto: Flickr)

A jaký je jejich recept na selhávající vakcínu? Ještě víc vakcíny. NIH (Národní ústv zdraví) a CDC (Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí), společně se svými potrhlými guvernéry si buď ještě nevšimli (či nejsou ochotni si přiznat), že kovidová vakcína s sebou nese vážné vedlejší následky a že ničí vrozený lidský imunitní systém, což činí lidi náchylnější jak k přijetí viru Covidu, tak jakéhokoli jiného viru a chorob.

Všechny důkazy, dodneška zaznamenané, svědčí o jednom: onemocnění a úmrtí na covid stoupají společně s tím, jak stoupá vakcinace. A když tedy třetí injekce zhorší situaci ještě víc, vyřeší ji injekce čtvrtá.

Fauci a Walensky by si měli udělat výlet do Izraele, Giblartaru, Islandu a jiných vysoce pročkovaných míst a měli by se tam porozhlédnout po nemocnicích, přeplněných lidmi, kteří se nechali očkovat. Stejný obraz by konečně zhlédli i při návštěvě nemocnic amerických.

Na vakcínové vemeno je přisáto tak velké množství zdravotnických pracovníků, politiků a médií (tržby americké firmy Pfizer vzrostly díky vakcíně o 134% proti tržbám stejného období loni- pozn. LM), že se považuje za nevyhnutelné nechat podvod dál běžet.

Parazitovat nadále na vemenu se jeví prostě výhodnější, než se přiznat k tomu, že neměli pravdu.

Paul Craig Roberts