11. měsíce v 11. obvodu, v pátek 13. / Došlo k tomu v pátek 13. (připomínajícím masakr pro-iluminátských Templářů) v 11. měsíci, v 11. obvodu Paříže. Bude se to pamatovat jako „13.11“ čili „pátek 13.“ Je to iluminátská numerologie nebo jen náhoda? (Napsal Kevin Barrett, Veterans Today Editor (právě po návratu z Paříže) Vrátil jsem se z Paříže v poledne. Když moje letadlo přistávalo ve 3:15 odpoledne místního času v Chicagu (9:15 večer pařížského času), média řvala: „Teroristé ve středu Paříže zabili tucty lidí; vzali rukojmí.“ Město světel okupovala francouzská vojska. Vypadalo to jako další situace Charlie Hebdo, jen větší a krvavější.


Shodou příšerných okolností – alespoň doufám, že to byla náhoda – jsem čtvrtek večer strávil procházkami po středu Paříže s dáváním interview o útocích pod falešnou vlajkou v lednu na Charlie Hebdo. Neměl jsem moc podezření, že za necelých 24 hodin tímto městem otřese ještě větší teroristický útok.

Filmař Vincent LaPierre z Egalité et Reconciliation mě nafilmoval u Fontány Svatého Michala před Katedrálou Notre Dame a na různých místech Levého břehu stejně jako v ústředí E&R s Alainem Soralem. Když jsem tak na kameru kázal o teroru pod falešnými vlajkami obecně a konkrétně pak o Charlie Hebdo, tak se na to procházející se zájmem ohlíželi; a jedna zákaznice u venkovního kavárenského stolku kousek od nás nám řekla, že to, co slyší, se jí moc líbí, a pochválila naši práci.

Jelikož teď už víme, že Charlie Hebdo byla falešná vlajka typu Gladio 2 od obvyklých podezřelých (tvrdé linie NATO a sionistů), můžeme tedy snad bezpečně vznést ten samý předpoklad i o nových hrůzách z pátku 13. v Paříži?

A já myslím, že můžeme. Téměř každý opravdu velký, úchvatný teroristický útok se po rozsáhlém kritickém přezkoumání ukázal obvykle být státem sponzorovanou falešnou vlajkou. A tak není žádný důvod si myslet, že tento by měl být v něčem jiný.

Jako vždy je první otázkou: Kdo z toho má prospěch? A odpověď jako vždy je: Autoritářské vnitřní kruhy. Sionisté. Militaristé. Islamofobové. Spiklenci za Nový světový řád vynořivší se z chaosu.

Když už mluvíme o tom řádu z chaosu, tak ten se rozbíhá s forsáží. Mezi zničením několika středovýchodních zemí, záplavou uprchlíků v Evropě, přípravami na III. světovou válku proti Rusku a Číně a probíhajícím terorem pod falešnou vlajkou to vypadá, že se lidé od „kreativní destrukce“ nezastaví.

Úřady určitě těchto nových útoků využijí stejným způsobem, jako využily Charlie Hebdo: Jako záminku k umlčování kritického myšlení a disentu. Mohly by mi dokonce zkusit zabránit v návratu na prezentaci spisu o falešné vlajce Charlie Hebdo 11. prosince v Paříži na mainstreamové akademické konferenci.

Konec konců mě už bránili ve vstupu do Kanady, abych promluvil na My NEJSME Charlie Hebdo: Volnomyšlenkářské otázky k francouzskému 11.9. Francouzský president Hollande napadl „konspirační teoretiky“ o Charlie Hebdo tvrdými slovy a jeho mozkový trust Institut Jeana Jaurése mě jmenoval jedním z vrcholných pěti „konspirátorských intelektuálů“, na které je nutno si dát pozor.

Kdybych byl skutečně paranoidním konspiračním teoretikem nebo konspirátorským intelektuálem, nebo čímkoliv takovým, tak bych si myslel, že někdo inscenuje tyto útoky, zrovna když odjíždím z Paříže a plánuji se vrátit o měsíc později, protože … no, mají strach, že moje kniha My NEJSME Charlie Hebdo nabírá páru a hrozí, že odhalí státem sponzorované zločiny z letošního ledna. Podle této paranoidní interpretace se pachatelé z nejvyšších kruhů „hrnou“ do ještě většího chaosu a k ještě většímu drcení svobod… zvláště svobody hledat pravdu o teroru pod falešnými vlajkami.

Tento nový útok by mohl nasypat písek do soukolí mého úsilí o překlad – My NEJSME Charlie Hebdo do francouzštiny – což bylo také jednou z položek, které jsem v Paříži vyřizoval.

Rovněž by to mohlo bránit snahám zachránit Mohameda Boutiche, svědka skutečnosti, že bratři Kouachi, nasazení jako zneužití troubové v Charlie Hebdo, byli spolupracovníci zpravodajců. Právě se mi doneslo, že Boutiche byl uvězněn a bude mít soudní slyšení 23. listopadu. Úřady bezpochyby zneužijí tu novou vlnu teroristické hysterie, aby zkusily Boutiche uklidit a držet jeho odhalení o Charlie Hebdo pod pokličkou.

A nezapomínejme, že EU právě zavedla povinné označování produktů z Okupovaných palestinských území; načež sionisté spustili strašlivě zlostné litánie… úplně stejně jako těsně před útoky z Charlie Hebdo. Když sionisté dští zlostné litanie, dávejte na ně bacha.

Takže lze přinejmenším říci, že načasování vypadá hrozně podezřele. A pak zase, možná je to jen shoda okolností. Možná, že je to skutečný útok rozzuřených muslimů. Možná, to není sponzorováno žádným státem. Možná, že tentokrát to pro jednou falešná vlajka fakt NENÍ.

Co by z toho ale ‚radikální muslimové‘ získali? Už teď se to svádí na ISIS; to ale nedává žádný smysl, jelikož je to Rusko, ne Francie, kdo s ISIS v Sýrii bojuje. A ISIS je samozřejmě vyfabrikovaná syntetická teroristická skupina, v žádném případě ne autentické muslimské seskupení.

Abyste uvěřili oficiálním povídačkám, „Udělali to muslimové,“ u velkých teroristických útoků od 11.9, tak byste si museli myslet, že ti údajní muslimští pachatelé jsou naprostí idioti zcela neschopní strategického myšlení, zoufale se snažící dát sionistickým neoconům přesně ten druh propagandy, který potřebují.

Samozřejmě, že všude kolem je nepochybně spousta stupidních rozzuřených muslimů. To jsou ale spíše zneužitelní troubové, než ti, co to inscenují.

Takže ač je příliš brzy říci to s jistotou, tak si myslím, že můžeme vznést předběžný předpoklad, že masakr v Paříži teď v pátek 13, byl jen posledním dílem dlouhého seriálu představení falešných vlajek. A když dovolíme, aby pachatelům tento prošel, jako jim prošly všechny ostatní, můžeme očekávat více toho samého.

Poznámky k českým čtenářům:

  • Těsně před útoky v Paříži, byl zrušen účet Anonymous, kde byla vystavována videa o ukrutnostech Islamistického státu: https://www.youtube.com/watch?v=b9sU9ODduYw  
  • Hodiny před útoky v Paříži se sešel ředitel CIA s šéfem francouzského zpravodajství, prý hlavně aby jednali o bezpečnosti Internetu (asi jak nám zatnout tipec): ZDE

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: veteranstoday.com

[quote align="center" color="#999999"]

Ovládání lidského chování. Elektromagnetické a radiofrekvenční záření. Mikrovlny. O jaké experimenty jde a proč náš mozek není v bezpečí? Časopis Vědomí jako první médium na světě zveřejňuje výzkumy kryté státním tajemstvím. Tok říjnových informací pokračuje odkrýváním rodinné historie Rothschildů, jednoho z nejzámožnějších klanů na světě. Seriál Pansofie vás zase naučí obnovovat zdraví člověka jakožto energetické bytosti. Nové vydání Vědomí je k dispozici od 8. října u všech dobrých prodejců v Česku i na Slovensku.[/quote]