Herec a komik Rob Schneider nedávno napsal dopis do kanceláře kalifornského guvernéra Jerryho Browna, ve kterém prohlašuje, že má důkaz proti vakcíně CDC. CDC se vyjádřilo, že zvyšující se počet autistických pacientů nemá co dělat s vakcínou: [quote align="center" color="#999999"] „V srpnu 2011 byla vydána studie o 8 očkování dětí a dospělých, která shledala vakcínu CDC jako zdravotně nezávadnou a pouze se vzácným výskytem vedlejších účinků.“


CDC uznává autismus jako jedno z nejvážnějších onemocnění a podporuje jeho výzkum, neboť v jejich nejlepším zájmu je pochopit tuto mentální poruchu. Skrze spolupráci s partnery ve vládě, výzkumnými centry a veřejností se CDC zaměřuje na tyto tři okruhy –

  • Pochopení poruch autistického spektra
  • Výzkum v oblasti příčin a léčby poruchy
  • Brzká diagnóza autismu s cílemco nejdříve zahájit léčbu [/quote]

Schneider upozorňuje na to, že zatím nebyl zveřejněn žádný rozsáhlejší výzkum na vedlejší účinky vakcíny a jeho možný negativní vliv na dětské pacienty.

[quote align="center" color="#999999"]

„Mám kopie originální CDC studie, která byla později stažena a podvodně zaměněna.“ [/quote]

Pokračuje:

[quote align="center" color="#999999"]

„Nejdříve Vám chci poděkovat za to, že jste mi před pár lety zavolal poté, co guvernér Brown podepsal zákon AB2109, který požadoval po všech rodičích zproštění očkování potvrzené doktorem, aby jejich děti mohly chodit do školy.

Jak možná nevíte, tato situace způsobila velké obtíže, protože doktoři odmítli setkat se s rodiči, jejichž děti byly vyloučeny z kartotéky kvůli tomu, že nedostaly všech 49 injekcí 16 různých vakcín do 6. roku života.

Toto množství se aplikuje na všechny děti bez výjimky a nebere ohled na to, že KAŽDÉ DÍTĚ JE JINÉ a také jinak reaguje na jednotlivé vakcíny.

Jelikož se stavím proti této absurdní legislativě již od samého začátku, stále sleduji, jak ovlivňuje rodiny v Kalifornii, a je načase být opatrný jako nikdy předtím.

Jeden z nejdůležitějších vědeckých a výzkumných pracovníků CDC, Dr. William Thompson PhD., který prováděl většinu výzkumu vakcíny MMR, přiznal, že studie byla ve skutečnosti padělána.

Jako zainteresovaný občan státu Kalifornie se cítím povinen s Vámi sdílet tento důkaz (mám kopie původní studie CDC). Jedno z nejvíce znepokojujících závěrů této studie z roku 2001 je, že afroamerické děti mají VÍCE JAK 350% ŠANCI NA ROZVOJ AUTISMU po absolvování celého plánu MMR vakcinace.

Moje otázka Vám a guvernéru Brownovi je, kolika dětem bylo za posledních 14 let v Kalifornii takto ublíženo? Kolik děti v celých USA je trvale postiženo?

A v neposlední řadě, kolik DALŠÍCH dětí bude nenávratně a zbytečně poškozeno kvůli tomu, co guvernér Brown podepsal?

Předtím, než zaplatím za billboardy, bych rád slyšel guvernérovo vyjádření k této nové informaci.

Tento dopis byl rovněž poslán zástupcům Kongresu, kongresmanovi Shermanovi a Poseyovi a obou senátorům stejně jako spoustě médiím.

Očekávám Váš telefonát či email a guvernérovu rychlou odpověď. Kalifornské děti si to zaslouží.“ [/quote]

[quote align="center" color="#999999"]

  • Vážení a milí čtenáři, děkujeme, že podporujete činnost nezávislého magazínu Vědomí
  • [/quote]

    Zdroj: sott.net