Ta parodie na fakta nadále narůstá, jelikož šéf Ukrajinské národně bezpečnostní rady říká, že USA se mýlí (když nenacházejí žádné vazby na Rusko) a tvrdí, že mají důkaz, že MH17 sestřelili Rusové (z BBG). PŘEDBĚŽNÝ ZÁVĚŘ EXPERTŮ JE, ŽE MH17 SESTŘELILI RUSOVÉ: PARUBIJ EXPERTI TO PŘEDBĚŽNĚ VIDÍ, ŽE MH17 SESTŘELILA RUSKÁ VOJENSKÁ ZBRAŇ NA TWITTER TO VYSTAVIL ŠÉF UKRAJINSKÉ BEZPEČNOSTNÍ RADY NATL PARUBIJ KOMENTUJE PŘEDBĚŽNÉ ZÁVĚRY ‘ZPRAVODAJSKÝCH EXPERTŮ’


A pak americké ministerstvo zahraničí vypustilo další prohlášení o údajném ‚důkazu‘, že Rusko separatistům posílá rakety a střílí na Ukrajinská vojska z Ruska. Samozřejmě, že ač k tomu nebyly nabídnuty žádné ‚důkazy‘, tak jsme si jisti, že to všechno je podloženo YouTube klipy a Tweety, které ‚dokazují‘, že je to fakt.

  • RUSKO SEPARATISTŮM POSÍLÁ SALVOVÉ RAKETOMETY: HARF·
  • DĚLOSTŘELECTVO NA UKRAJINSKÉ VOJENSKÉ SÍLY PÁLÍ Z RUSKA: HARF

Zde je (pod obrázkem) video-důkaz, že Rusko (údajně) střílí na Ukrajinu.

A pak Rusko vrátilo úder útokem na washingtonská tvrzení, že pro-ruští rebelové vystřelili raketu, která 17. července zasáhla ten letoun, tvrzením, že jsou to „převážně citace sociálních sítí“ a nekorespondují s realitou.

[quote align="center" color="#999999"]

Rusko ve čtvrtek poukázalo, že Spojené státy zkouší vyfabrikovat důkazy, že to separatisté na východní Ukrajině sestřelili let MH17 Malaysia Airlines.

Náměstek ministra obrany Analtolij Antonov řekl, že washingtonská tvrzení, že to pro-ruší rebelové vystřelili raketu, která 17. července zasáhla letadlo, jsou „převážně citacemi sociálních sítí“ a nekorespondují s realitou.

Alexander Jakovenko, ruský velvyslanec v Británii, se rovněž s opovržením vyjadřoval o široce rozšířené víře, že Moskva rebely zásobuje, když tvrdil: „Rusko místním de facto (separatistickým) úřadům na východní Ukrajině zbraně nedodává,“ a že, „dosud nebyly prezentovány vůbec žádné důkazy, že by to ruská vláda dělala.“

„Takže, kde jsou ty důkazy?“ ptal se na kanále Rossiya-24. „Proč nejsou veřejně prezentované? Je to tak, jestli to tak mohu říct, že je ještě nedodělali?“[/quote]

* * *

Používání USA fabrikací na sociálních médiích jako záminky pro zahájení války? Kde už jsme to před tím viděli? Jo, loni, když Obamova administrativa hnala svět na pokraj všeobecné války kvůli syrskému „chemickému útoku“, útoku, o kterém později sám Seymour Hersh ukázal, že to nebylo nic jiného než provokace falešné vlajky.

[quote align="center" color="#999999"]

  • Vážení a milí čtenáři, podpořte nás zakoupením předplatného nezávislého magazínu AC24 Vědomí
  • [/quote]

    Překlad: Miroslav Pavlíček

    Zdroj: zerohedge.com