Tento článek vás rozzuří. Americká vláda aktivně vyhledává ty, kdo kritizují vládu, konkrétně Baracka Obamu, a zatýká je bez obvinění. Jsou předáváni institucím duševního zdraví, kde se jim dostane „výcviku“ v tom, jak správně nahlížet na svět. Připomíná vám to tu knížečku, kterou napsal George Orwell? A zhoršuje se to. Většinou obětí tohoto únosového spiknutí vlády jsou veteráni.


Od Ruthefordova institutu:

[quote align="center" color="#999999"]

Během těch čtyř let od počátku Operace ostražitý orel vláda trvale posilovala svou kampaň za „umlčení“ disidentů, zvláště těch s vojenským pozadím. Uplatňování těchto taktik v kombinaci s duálním ohlašováním levicových a pravicových „extremistů“ ministerstvu domácí bezpečnosti, což je široká definice extremistů, jako jednotlivců a skupin, „kteří jsou převážně protivládní, odmítají federální úřady ve prospěch státních a místních úřadů, nebo odmítají správní úřady úplně,“ se začalo pro každého, na koho se nahlíží jako na odpůrce vlády, vyvíjet špatně.

Jednou ze zvláště znepokojivých nálepek mentálního zdraví používanou proti veteránům a dalším, kteří zpochybňují status quo, je „odmítavě vzdorovitá porucha“ (ODD). Jak vysvětluje žurnalista Anthony Martin, diagnóza ODD „znamená, že taková osoba projevuje ‚symptomy‘, jako je zpochybňování autority, odmítání postupovat podle směrnic, tvrdohlavost, neochota jít s davem a praktikování neposlušnosti či ignorance k příkazům. Osobě se může dostat této nálepky, když ji považují za volnomyšlenkáře, nonkonformistu či individualistu, který je podezíravý k velké, centralizované vládě… Svého času byl protokol této poruchy přijat mezi zdravotními profesionály jako diagnóza rezervovaná pro odmítavou vzdorovitost u dětí a dospívajících, kteří projevují nekontrolovatelnou vzdorovitost ke svým rodičům a učitelům.“

Případ 26 letého vyznamenaného mariňáka Brandona Rauba – který se stal cílem tohoto kvůli svým příspěvkům na Facebook, vyšetřovaného vládními agenty kvůli svým názorům na vládní korupci, zatčeného bez jakéhokoliv zatykače, označeného za duševně nemocného za to, co bylo popisováno jako „konspirační“ názory na vládu, zadržovaného proti své vůli na psychiatrickém oddělení kvůli tomu, že stál za svými názory, a izolovaného od své rodiny, přátel a advokátů – je přímým příkladem vládní války proti veteránům.

Raubův případ nadzdvihává sukýnku nad špinavou žumpou vládního systému, který útočí na Američany – zvláště vojenské veterány – za vyjadřování své nespokojenosti nad rychlým přechodem Ameriky k policejnímu státu. [/quote]

Zde je nový příběh od RT o Brandonu Raubovi. Korporátní média ve Spojených státech zjevně tento příběh nevypráví: