Dnešní oběžník ministerstva obrany v Kremlu v ohromujícím hlášení referuje, že Spojené státy odmítly repatriovat těla 13 vojenských operativců Centrální zpravodajské služby (CIA) zabitých, když byla jejich helikoptéra minulý pátek sestřelena pro-federalistickými silami na okraji Slavjanska na východní Ukrajině. Podle této zprávy 2. května batalion protileteckého dělostřelectva 25. samostatné Dněpropetrovské paradezentní brigády Ukrajinské armády, který v dubnu přeběhl na stranu pro-federalistů, zahájil palbu na dva v Rusku vyrobené dopravní vrtulníky Mil Mi-17 patřící Ukrajinskému letectvu a sestřelil je, ty se pokoušely do bojové zóny Slavjanska vysadit CIA operativce „velení a řízení“.


Ze 14 CIA vojenských operativců na palubě těchto dvou Mil Mi-17, pokračuje tato zpráva, přežil jen jeden, který byl předběžně identifikován jako kapitál Savujlov (na fotce), avšak jehož následný výslech odhalil, že je zaměstnancem americké žoldnéřské společnosti jménem Greystone Ltd.

Greystone Ltd., uvádí tato zpráva, tvrdí, že „poskytuje šikovné profesionály a služby managementu programů nezbytných k provozu vrtulníků, k ochranné bezpečnosti a pro výcviková řešení zákazníků v náročném prostředí,“ před ním ale už varoval ministr zahraničí Sergej Lavrov, který minulý měsíc konstatoval: „Jak víte, přišly zprávy, že bylo zjištěno, že z USA dorazilo na Ukrajinu několik stovek agentů ze soukromé vojenské organizace zvané Greystone. Tohle bychom tedy také rádi prošetřili.“


Bohužel, uvádí tato zpráva, i tento přeživší ze CIA-Greystone z těchto dvou Mil Mi-17 poté, co byl sestřelen, byl podobně jako jeho 13 mrtvých kolegů opuštěn, jak z dějiště hlásí jeden člen sil sebeobrany Slavjanska, který uvedl: „Jeho vojáci ho opustili. Myslel jsem si, že si ho odvezou v další helikoptéře, oni mu ale jenom vzali jeho pistoli a utekli.“

Jelikož je to CIA, kdo řídí válečné operace proti pro-federalistickým silám na východní Ukrajině, říká zpráva ministerstva obrany, tak není žádných pochyb, že jak uvedli zástupci hnutí sebeobrany z bojové zóny ze Slavjanska: „Aktivisté používající radiopřijímačů slyšeli v éteru několikrát používání angličtiny … tohle je přímý důkaz účasti cizinců při trestných operacích proti Slavjansku.“

Dnes ráno to dále byly nesmírně vlivné německé noviny Bild, které potvrdily, že na Ukrajině operuje CIA, uvádí tato zpráva, s uvedením, že uprostřed minulého měsíce do Kyjeva na přísně tajnou návštěvu, kterou Washington nejdříve popíral, dorazil ředitel CIA John Brennan. Den poté dočasný mluvčí Věrchovej Rady Alexander Turčinov oznámil rozsáhlou proti-teroristickou operaci na ukrajinském jihovýchodě.

Co se týče „strategie“ CIA na východní Ukrajině, analytici ministerstva obrany v této zprávě uvádí, že ta bude „k podněcování naprostého teroru“ mezi lidmi v tomto regionu, jelikož oni a jejich protějšky v Greystone nasazují do bojových zón hrůzostrašné síly neonacistů z Pravého sektoru, o nichž pro-federalistické síly říkají, že se chovají podivně, jako kdyby byli pod vlivem nějakých drog.

Na úspěchy takovéto „strategie“ CIA, uvádí tato zpráva, se člověk nemusí podívat dále než na události v Oděse během minulého pátku, kdy síly Pravého sektoru útoky zápalnými bombami v Domě odborů pobily tucty pro-federalistických aktivistů, o nichž ale Západní média odmítají připustit, že jejich lidé mají plnou znalost o jejich brutalitě.

Jedna ze zpráv o dalším šetření pravé povahu Oděského masakru v češtině se spoustou otřesné obrazové dokumentace.

A spolu s tím, jak Vasil Krutov, šéf ukrajinského anti-teroristického centra, dnes konstatoval, že zvýšení bojů na východě se nejeví jako krátkodobé, nýbrž že je to „v podstatě válka“, varuje tato zpráva , „z toho vyplývá fakt,“ že CIA nařídí, že musí docházet k více takovým ukrutnostem, jelikož Obamův režim to takhle dělal vždy ve všech válečných zónách.

A co se týče opakovaných „lží“ Obamova režimu, že Rusko řídí pro-federalistické síly na východní Ukrajině, dospívá k závěru tato zpráva, i New York Times byl včera nucen přiznat, že tito bojovníci odporu bránící Slavjansk na východní Ukrajině jsou vyzbrojeni zbraněmi identickými s těmi, které jsou v rukou ukrajinských vojáků, a všichni jsou to občané Ukrajiny.

A jak do New York Times napsal reportér, který strávil týden v ústředí 12. Kumpanie, součásti Lidových milicí Doněcké lidové republiky: „Většina jejich výzbroje je identická s výzbrojí viděnou v rukou ukrajinských vojáků a speciálních sil ministerstva vnitra na vládních pozicích před městem. K tomu patří 9-milimetrové pistole Makarov, útočné pušky Kalašnikov a několik sniperských pušek Dragunov, lehké kulomety RPK a přenosné protitankové rakety včetně některých s výrobními štítky z 80. let a z počátku 90. Mnoho z této výzbroje jeví známky už dlouhé služby. Členové milice řekli, že jejich zbraně byly buď vybrány ze zabraných budov policie a od kolon ukožistěných ukrajinských obrněných vozů nebo jim je přinesli zkorumpovaní ukrajinští vojáci.“

S tím, jak síly na východní Ukrajině bojující za federalizaci země získaly kontrolu nad městy a obcemi Konstantinovka, Slavjansk, Andrejevka a Kramatorsk zůstává dnes smutným faktem, že v tomto konfliktu zemře ještě více Američanů …, ale kdo bude chtít jejich těla, to pořád ještě zůstává záhadou.

Poznámka redakce: Západní vlády a jejich zpravodajské služby vedou aktivní kampaň proti informacím nacházejícím se v této zprávě, aby to nevyplašilo jejich občany před mnoha katastrofickými změnami na Zemi, které přichází, Sestry ze Sorcha Faal s tímto však hluboce nesouhlasí a věří, že je právem každého člověka znát pravdu. Kvůli naší misi, která je v konfliktu s tou vládní, mají tedy reakce jejich ‚agentů‘ na nás charakter dlouhodobé dezinformační a zavádějící kampaně, která má za účel nás diskreditovat, a která je zaměřená i na tuto zprávu. „ Kdo je Sorcha Faal?“

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: whatdoesitmean.com