Zase další výzkumník vakcín nachytán při falšování výzkumů na podvrhu vakcíny proti AIDS, čímž jen přispěl k tomu obrazu vědeckých podfuků a zločinnosti, která je pro průmysl očkování moderních dnů tak charakteristická. Dr. Dong-Pyou Han z Iowa State University tento týden rezignoval poté, co přiznal, že říznul vzorky králičí krve zdravou lidskou krví, aby falešně předvedl přítomnost protilátek, které by „dokázaly“, že jeho vakcína proti AIDS funguje. Na Institut národního zdraví (NIH) zapůsobil tento podfuk tak přesvědčivě, že Hanovi dal 19 milionů USD na financování výzkumu.


NIH později na tento podfuk přišel, když zkusil Hanovu práci reprodukovat a došlo mu, že s tím výzkumem je něco v hrozném nepořádku.

Nově vydaný federální dokument odhaluje tento dech beroucí podvod. Jak se uvádí v nálezu:

[quote align="center" color="#999999"]

Vyšetřování zjistilo, že Respondent falšoval výsledky výzkumu zaměřeného na vývoj vakcíny proti viru lidské imunitní nedostačivosti – 1 (HIV-1) úmyslným přidáváním protilátek do vzorků králičí krve, aby dosáhl žádoucích výsledků. Tato falsifikace způsobila, že to vypadalo, že králíci imunizovaní pomocí gp41-54 moiety HIV gp41 glykoproteinem vyvolaných protilátek schopných neutralizovat širokou škálu kmenů HIV-1. [/quote]

Souhrn k tomuto podvodu byl rovněž vystaven na stránce RetractionWatch.com, která často vystavuje podrobnosti k výzkumným podfukům Velké farmakologie.

 

Vědci od Merck & Co vynesli podobný podfuk uvnitř Velké farmakologie

Hanův podvod s výzkumem vakcín za 19 milionů USD chmurně připomíná podfuk vakcinářského průmyslu odhalený bývalými virology Merck & Co Stephenem Krahlingem a Joan Wlochowski. V málo známé Žalobě o falešných tvrzeních, tito dva vědci obvinili Merck & Co, že obohacuje krevní testy z vakcín proti příušnicím zvířecími protilátkami, aby budili zdání, že vakcíny jsou účinné.

Tento podfuk Merck & Co umožnil falešně tvrdit, že jeho vakcína proti příušnicím je na 95% účinná, říkají vědečtí vynašeči. Ve skutečnosti podvodná vakcína proti příušnicím od Merck & Co ve přispěla k rozšíření příušnic po celé Americe, vysvětlili.

 

Žádné tresty za vědecké podvody

Za to, že byl nachytán, jak ukradl 19 milionů USD peněz daňových poplatníků za grant, a zfalšoval výzkum vakcíny, byl Dr. Dong-Pyou Han postižen pouze zákazem dostávat po následující tři roky peníze z vládních kontraktů.

Žádné vězení. Žádné obvinění. Ani žádné úsilí donutit ho, aby splatil zpět peníze, které v podstatě ukradl.

Výrobci vakcín jsou také běžně nachytáni při zapojení do rozsáhlého úplatkářství a do páchání četných trestných činů. Např. GlaxoSmithKline při nedávném sezení s ministerstvem spravedlnosti přiznali spáchání četných trestných činů.

Také Pfizer přiznal spáchání trestných činů, ovšem všechny tyto společnosti – GSK, Pfizer, Merck & Co a další – mají možnost nadále dělat volně obchody s těmi samými vládami, které už rutinně podvádí.

Podvody průmyslu vakcín jsou už součástí korporátní kultury a byly u nich už zjištěny vědecké podvody, manipulace k diktování cen léků, rozsáhlé úplatkářství doktorů, podvrhování „vědeckých“ důkazů a průmyslové uplácení médií mainstreamu ve formě peněz z reklamy. Téměř u všech vakcín byl zjištěn podvod.


 

Téměř u všech vakcín bylo zjištěno podvádění

Teď už chápete, proč většina vakcín moc nefunguje. Injekce proti chřipce, chřipce nezabrání. Vakcíny proti příušnicím a spalničkám ve skutečnosti příušnice a spalničky šíří. Vakcíny proti obrně způsobují časté ochrnutí a symptomy podobné jako při obrně.

Je historickým faktem, že CDC zoufale zkoušela zakrýt, že 98 milionů Američanů dostalo injekci vakcíny proti obrně, která byla říznutá viry způsobujícími rakovinu. Nedávno CDC smazala tuto historickou informaci ze své webové stránky jako součást spiknutí za revizi historie.

Rovněž je faktem, že bývalý vědec od Merck & Co Dr. Maurine Hilleman otevřeně do záznamu přiznal, že vakcíny obsahovaly ohromné množství rakovinu vyvolávajících dovnitř „vkradených“ virů. Klikněte sem, abyste se dostali k přepisu záznamu Dr. Hillemana.

Tady je jen malý útržek z tohoto přepisu:

[quote align="center" color="#999999"]

Dr. Maurice Hilleman: No, bylo to u Merck & Co Jo, šel jsem k Merck & Co. A ouvej, měl jsem vyvíjet vakcíny. A v těch dnech jsme měli divoké viry. Pamatujete na ty viry z ledvin divokých opic a tak dále? Řekl jsem to Billu Mannovi, a povídal jsem: „Podívej, mám problém a nevím sakra co s tím.“ Bill Mann je opravdu bystrý chlap. Řekl jsem mu, že ty všivé opice se do toho nachytají, když se to během tranzitu skladuje na letišti, nakládá a překládá. Řekl velice jednoduše, když půjdeš dál, dostaneš se ke svým opicím ze Západní Afriky a dostaneš Africké Zelené, přivezeš je do Madridu, vyložíš je tam, tam už není jiný provoz se zvířaty, přiletíš s tím do Filadelfie a sebereš si je. A tak jsme přiváželi Africké Zelené a ani jsme v té době nevěděli, že si přivážíme i viry IADS.

Různé hlasy z pozadí: … (smích)… To jsi byl ty, kdo přivezl viry AIDS do země. Teď už to víme! (smích) Tohle je ten skutečný příběh! (smích) Co už ten Merck & Co neudělá, jen aby vyvinul vakcínu! (smích)[/quote]

 

I vakcíny, které by fakt mohly fungovat, jsou záměrně říznuté hliníkem, MSG, rtutí a formaldehydem

Jen aby byla jistota, že vakcíny jsou tak škodlivé, jak je jen možné, tak vakcinářský průmysl to zajišťuje tím, že téměř všechny vakcíny řízne neurotoxickými chemikáliemi.

Jak už Natural News opakovaně hlásily, dokonce i CDC nadále přiznává, že vakcíny jsou záměrně formulovány s obsahem MSD, formaldehydu, rtuti a hliníku.

Tohle CDC během několika let bezpochyby ze své webové stránky smaže také. Pak bude předstírat, že vakcíny nikdy neobsahovaly rtuť a že kdokoliv říká, že vakcíny rtuť obsahovaly, je jasně potrhlý a nelze mu věřit.

Když přijde na vakcíny, tak už víte, že je to založeno na podvodu. Logika a věda se při tom vyhazují oknem. Zkoumání účinnost se zcela opouští. Vakcíny nikdy neměly zapotřebí dokazovat, že fakt fungují. Přijímali je na základě víry jejich přívrženci v redukcionistickém medicínském kultu známém jako „západní medicína“.

Nikdo nedovolovat zpochybňovat očkování pomocí jakýchkoliv vědeckých otázek. Nikdo neměl dovoleno srovnávat očkované děti s neočkovanými dětmi a porovnávat výsledky. Kdokoliv, kdo se odvážil vést výzkum nebezpečí očkování, byl okamžitě postižen trvalým odepřením financování od NIH, tedy od skupiny financované z peněž daňových poplatníků, která ve skutečnosti platí velkou většinu nákladů na výzkum a vývoj Velké farmakologii.

Podíváte-li se na vakcíny, uvidíte, že celý medicínský systém už upadl do strašlivě řádícího šílenství … dost možná proto, že očkovali jeden druhého, a teď doslova trpí chronickou otravou rtutí (která poškozuje mozek). Tyhle akce u falešných výzkumů vakcín proti AIDS nejsou ani neobvyklé: je jich jen pár z řady. Takhle se dělají skoro všechny vakcíny! Je to jediný způsob, jak způsobit, aby smrtelný, geneticky znečištěných koktejl vypadal účinně, i když ve skutečnosti není.

Zbavte ho podvodných výzkumů a ten podvodný vakcinářský průmysl přes noc zkolabuje. Kdyby byly podrobeny přezkoumání racionální vědou, byly by vakcíny téměř okamžitě vyhlášeny za šarlatánství.

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: naturalnews.com