Jak tak místní, státní a federální vláda hledá způsoby, jak zavést legislativu k omezení vlastnictví, převozů a prodeje poloautomatických zbraní a jejich doplňků, příznivci druhého ústavního dodatku přichází s novými inovativními způsoby jak ošálit systém nenažraně lačnící po zničení vaší schopnosti bránit sebe a svou rodinu. V následujícím videu vyrobeném liberálně laděnou internetovou hlásnou troubou Mother Jones reportér Brian Schatz vniká dovnitř (a hluboce rozkrývá) jihokalifornskou „partičku kutilů“, aby odhalil, jak si kdokoliv, kdo po tom touží, může vyrobit svůj vlastní plně funkční nedetekovatelný poloautomatický AK-47.


Ve svém úvodním prohlášení Schatz naznačuje, že tahle puška sama o sobě je odpovědná za násilnosti a vraždy, které se odehrávají všude po světě, a nenechává nikoho na pochybách, že aktivity party zbraňových kutilů řadí ke strašlivým aktivitám psychopatických diktátorů, teroristů a zločinců celé historie.

[quote align="center" color="#999999"]

AK-47 je nejrozšířenější zbraň na planetě a obecně zbraň zvolená pro většinu genocid, skrytých válek, povstání, masových střeleb a dalších druhů násilností.[/quote]

A teď i ty můžeš jednu vlastní, když si jednoduše koupíš „součástkový kit“, který je k dispozici on-line, na zbraňové výstavě nebo od soukromých prodejců.

Kdo by potřeboval 3D zbraň, když můžeš mít skutečnou?

[quote align="center" color="#999999"]

AK-47 je snad nejznámější zbraní světa, je ji tak snadné vyrobit a tak těžké rozbít, že ten Sověty zkonstruovaný originál zplodil nesčetné varianty, aktualizace a modifikované verze chrlené továrnami po celé planetě.

Ač americké celní zákony zakazují dovoz zbraní, součástkové kity – do nichž patří i ty nejoriginálnější části Kalašnikovy varianty – jsou legální. Stejně je to i s jejich smontováním, jelikož se použije ne více než 10 v zahraničí vyrobených součástek, a ty se namontují do nového sběrače, hlavního rámu krabicovitého tvaru, který je nosičem klíčové mechaniky této zbraně.

Nejsou kolem toho žádné rozčilující průpovídky jako řekněme, nakoupením kitu obejdete kontrolní mechanismus. A protože si sestavujeme zbraně pro své vlastní „osobní použití“, cokoliv do toho zabudujete, tak se na to nevyžaduje vyražení sériového čísla.

Tyto zbraně jsou zcela nedetekovatelné a i podle kalifornských omezujících zákonů zakazujících útočné zbraně, jsou zcela v souladu se zákonem.[/quote]

Podívejte se, jak si můžete postavit svůj vlastní AK-47 (nebo jinou polo-automatickou sebeobrannou pušku), aniž by vláda vůbec tušila, že jste to provedli: