Kanye West říká, že mu krátce po nuceném přijetí na psychiatrické oddělení proti jeho vůli kvůli veřejné podpoře Donalda Trumpa úplně vymazali paměť. Podle Kanyeho mentora Malika Yusefa trpí tento raper ztrátu paměti od své týden trvajícího nucené hospitalizace v listopadu a pořád je zavřený doma, kde se snaží po tomto martyriu zotavit.

Kanyeho odvezli koncem loňského roku do nemocnice v Los Angeles proslulé svým oddělením praní mozků z projektu MK Ultra krátce poté, co poukázal na Jay Z jako na člena iluminátů.

Kanye před svým pobytem v nemocnici řekl posluchačům při kalifornském show, že věří, že Jay Z je něčím jako sekerníkem iluminátů.

„Ohrožuji svou kariéru, svůj život, své dobré přijímání veřejností, když vám všem takové věci říkám. Beyoncé, měl jsem ošklivý pocit, protože přes Hotline Bling jsem slyšel, že jsi řekla, že neuděláš představení, pokud nade mnou nevyhraješ (VMA), Video roku.“

„Jay Z, o tobě vím, že máš zabijáky, neposílej je prosím pro moji hlavu. Promluv si se mnou jako chlap!“

Tento zpěvák rovněž ohromeným posluchačům řekl, že podporuje Donalda Trumpa – což je u osoby pracující v zábavním průmyslu liberálního Hollywoodu považováno za extrémně nežádoucí postoj.

Vzhledem k tomu, že tento zpěvák koncem loňského roku vypouštěl informační bomby pravdy proti establishmentu, tak se po jeho hospitalizaci vyrojily fámy, že ho Kim Kardashian poslala na přeprogramování kvůli jeho nebezpečným výbuchům, kdy „vypadává ze scénáře.“

Ten pokus o přeprogramování však nezafungoval. Tento raper byl svým hrdinou Donaldem Trumpem pozván na návštěvu krátce poté, co opustil psychiatrické oddělení, přičěmž mu zřejmě nabídl i ochranu před jeho manipulátory.

Podle Kanyeho mentora se Kanyemu pomalu ale jistě vrací ke smyslům a lze doufat, že se brzy vrátí před zraky veřejnosti.

„Byl jsem s ním v jeho domě a seděl s ním asi šest nebo sedm hodin, jen jsme procházeli jeho zdraví a zotavení,“ řekl Yusef. „Paměť se mu vrací zpět, což je super-dobře. Prostě se během času se svou rodinou zotavuje.“