Milionářská kacířka vyzradila, že o volební noc praktikovala židovské mystické čarodějnictví, aby dosáhla porážky Donalda Trumpa. Madonna v rozhovoru s Haprer’s Bazaar popisovala, jak se soustřeďovala na Trumpův obrázek na televizní obrazovce během „pálení svíček, meditací, modliteb a nabídek svých životů,“ zatímco její agentka a přítelkyně recitovala verše z Koránu.


Uchýlila se i k tvrzení, že její agentka znala někoho, kdo pracoval pro kampaň Clintonové, a počátkem té noci už slyšely, že situace se pro demokratickou kandidátku nevyvíjí podle očekávání.

‚Bylo to jako sledovat hororové představení. A ona pak předčítala z Koránu a já přitom předčítala ze Zoharu,‘ řekla Madonna, čímž se odkazovala na sbírku příběhů o židovském mysticismu, který je ústřední částí Kabaly.

‚Dělaly jsme všechno: pálily svíčky, meditovaly, modlily se, nabízely jsme Bohu navždy své životy, kdyby to vyšlo,‘ řekla tato 58 letá umělkyně zjevně nechápající, jak to, že Bůh neměl zájem odpovědět na modlitby ženy, která předtím během kampaně slíbila orální sex každému, kdo bude hlasovat pro Hillary.

Trump ale nakonec Clintonovou porazil a Madonna má ještě o dva měsíce později potíže skousnout, že její mystické čarodějnictví nestačilo na překonání vůle Amerického lidu.

Madonna spolu s vysvětlováním, že „vždy dostane, co chce,“ říkala, že pořád není schopna se s tím, co se stalo, vyrovnat: „Je to jako, když tě nechá milenec a zároveň uvízneš v noční můře.‘

Tak se teď cítí každé ráno, řekla, když se probouzí smutná, se zlomeným srdcem a zdrcená.

Zpěvačka rovněž řekla, že si každý den říká: ‚Počkej. Donald Trump je prezident. Není to zlý sen. Fakt k tomu došlo.‘

Co jí poslední dva měsíce ještě ztěžovalo je nepochybný fakt, že Madonna byla velkým příznivcem a fanouškem prezidenta Obamy.

V úterý v noci vystavila svojí fotku, jak vítá prezidenta, když se ti dva sešli v jeho kanceláři, než šel pronést rozlučkový projev, který pronesl v Chicagu.

„Sbohem, pane Prezidente! Žádný takový jako vy už nikdy nebude!“ napsala do hlavičky.