Bývalý šéf tajné služby László Foldi řekl, že síly konspirující za otevření evropských hranic využívají taktiky „válčení čtvrté generace“, aby tento kontinent zmultikulturalizovaly. (Foto: Wikimedia)

Tento bývalý šéf operací maďarské zpravodajské služby Foldi řekl, že média, ty tzv. humanitární organizace a Brusel pracují ruku v ruce na podvracení evropských hranic.

Tento zpravodajský expert v rozhovoru pro rádio Kossuth řekl, že po referendu této země, v němž 98,5 procenta hlasujících zavrhlo bruselské plány na povinné migrační kvóty, očekává „těžký útok“ na Maďarsko ze tří stran.

„Jednou z nich bude formální politický útok z Bruselu, další bude neformální útok pomocí médií mainstreamu, jehož se zúčastní značná část Západních mediálních kanálů, ale i ta místní média, která jsou financována ze zahraničí mimo Maďarsko.“

Tento bezpečnostní expert říká, že třetím útočným klínem bude „reálný útok“ na hranice této země, při němž ty „občanské organizace“ zmobilizují migranty proti maďarským hranicím.

Pan Foldi důrazně upozorňoval na to, jak se náhle hned po referendu z tohoto týdne ze Srbska vyrojily stovky migrantů s transparenty napsanými v angličtině skandujících požadavky na otevřené hranice.

Televizní štáb se dověděl, že než davy migrantů vyrazily, tak do táboru v Srbsku na mnoho návštěv přišly neidentifikované skupiny Evropanů, co migrantům tvrdily, že po tomto hlasování Maďarsko otevře hranice a umožní jim vstup do Západní Evropy.

Šíření takovýchto „nehorázných lží“, tvrdí Foldi, není „žádná náhoda“. Oznamuje, že je to jen poslední epizoda v rámci širšího vzoru činnosti, během něhož ty tzv. humanitární skupiny šíří fámy sloužící k mobilizaci migrantů.