Clinton Cash je název knihy Petera Schweizera, knihy roku 2015 vyhlášené čtenáři New York  Times. Vypráví o tom, jak a proč zahraniční vlády a korporace pomohly Billovi a Hillary Clintonovým od roku 2001 z nuly k obrovskému majetku. Je to o tom, jak se vlastně využívá Clinton Foundation pro placené projevy Billa a Hillary před korporacemi a pro dary a úplatky.  Píše von Freeman na blogu Schall und rauch.


Trestuhodné je jak Hillary jako ministryně zahraničí, využila pro své obohacení utrpení lidí na Haiti postiženém zemětřesením pro své vlastní obohacení a profitovala využitím darů společnosti. Hillary a Bill se svými příbuznými a  přáteli si napěchovali kapsy. To je jeden z mnoha příkladů korupce.

V květnu 2016 byla představena filmová verze knihy na filmovém festivalu v Cannes. Film byl  24. července, před demokratickým sjezdem ve Philadelphii,  představen americké veřejnosti. Nyní Breitbart uvedl film na Youtube. Jde o to ukázat Američanům jak Hillary a Bill jsou zkažení.

Poplatky, které požadoval Bill za hostování a projevy, pořádaných korporacemi, se vyšplhaly do astronomické výšky. Bill byl prezident a Hillary ministryní zahraničí. Ti kteří  zaplatili vysoké částky dostali, co chtěli, zvláštní povolení, kontakty, doporučení a lukrativní zakázky. Dokonce  Bill v poslední den svého prezidentství omilostnil daňové podvodníky za  "dar" 100 milionů dolarů!