Více než dva roky běží v transatlantických mainstreamových médiích kampaň proti Rusku, která zahrnuje všechna témata: Sport, kulturu, právo, média a politiku na prvním místě, to je na všech kanálech státních a korporátních médií, jako za časů Goebbelse. Jednostranně vybrané "informace", cílené utajení nepohodlných faktů, drzé lží, měření dvojím metrem a pokrytectví, určená denní dávka pomluvy proti Rusku.


To vše jménem válečných štváčů, globálních masových vrahů a zločinců z Washingtonu, kteří by chtěli vrazit klín do Evropy, aby bylo zajištěno, že evropské a ruské ekonomické síly nebudou spolupracovatí a chtějí nadřazenost amerického impéria. Píše se v článku německého Propagandaschau.

Jedním z mála nezávislých a myslících v německé politice, který se postavil tomuto  propagandistickému šílenství je Willy Wimmer (CDU). Politik často cestuje mezi Ruskem a Německem.

EU plánuje cenzuru internetu a propagandu proti "ruské hrozbě"! 

Willy Wimmer: "… Viděl jsem na kongresu s 500 ruskými novináři v Petrohradě i mnohé švýcarské. … Švýcarsko se vyznačuje základními demokratickými pravidly, kde lidé, co vládnou jsou oprávněně v čele země. Během tři dnů tito zkušení novináři mohli vidět jak je vedení Ruské federace novináři pěkně grilováno! A mohu jen doufat, že by to bylo někdy možné i v naší zemi …."

"Podívejte se na naše média, není vidět žádná pluralita. Nikdy jsem nezažil, aby tak německá média jednostranně popisovala válku, jako jsme zažili na Ukrajině nebo v souvislosti s Irákem, nebo v souvislosti s nelegálními válkami v Jugoslávii. Dámy a pánové, máme právo, máme svobodu tisku, který má přinášet stanovisko všech lidí. Ale kvůli tomu musím jet do Petrohradu, abych pluralitu zažil tam!