V kalendáři, který vznikl ve městě Naberezhnye Chelny se objevily "skandální" fotky zaměstnanců elektrárny. Pikantní fotky okamžitě zlomily milionový rekord na internetu a okamžitě se dostaly na Západ, kde se nečekaně staly příležitostí ke skandálu. Západní feministky obvinily tvůrce ze sexismu a ponižování žen. Aktérky a aktéři focení erotického focení nevypadali na to, že by nevěděli o jaký druh fotek jde. Tím spíše, když jako bonus dostali jeden den volna a čestný diplom.

Autor záběrů fotograf Igor Popov poznamenal, že když přišel fotit, tak se dívky naopak proměnily v modelky. I hvězda přehlídkových pódií Julia Egereva si všimla, že dívky mají talent.

Reportér "Central TV" se setkal se všemi hvězdami kontroverzního kalendáře a zjišťoval jak se dívky cítily při focení. Ale tím hlavním důvodem výroby erotického kalendáře bylo získat peníze pro podnik, který je v krizi.

Že podobné akce nejsou výjimkou dokazují i další podobné kalendáře, kde aktérky se snaží zachránit hřiště, koupaliště, sportovní oddíl nebo výtěžek jde na charitu.

Zdroj: pz.cz