Těsně v patách vytvoření úkolových sil proti domácímu terorismu Ericem Holderem, nedávným litaniím Lidsay Grahama o „nevyhnutelnosti“ dalšího teroristického útoku (na USA) ze Sýrie nebo Iráku s dodatkem, že „podle našeho současného ředitele Národního zpravodajství, ředitele FBI, sem příští 11. září přichází,“ tak se rozhodl ten krajní děsič, že je řada na něm, aby i on ten hrnec zamíchal. Dick Cheney objevivší se v rádio show Hugh Hewitta vysvětlil, že „pochybuje“, že by USA „tohle desetiletí prošlo“ bez dalšího „ohromného domácího útoku.“ Ale proti tomu, co řekl, i Obamovy obavy před atomovkami v NYC blednou…

„Myslím, že dojde k dalšímu útoku. Příště si myslím to bude daleko smrtonosnější než posledně.“

„Představte si, co by se mohlo stát, kdyby se někomu povedlo propašovat jaderné zařízení, strčit ho do dodávkového kontejneru a vyvézt to okruh kolem Washingtonu DC.“[/quote]

Od ORA (video) TV.  

Poznámka k české verzi: Během toho řekl, jak si můžete anglicky poslechnout, že v důsledku toho bude muset být zavedena, vojenská vláda.

Jak k tomu dělá závěr Kimberley Paxton z Daily Sheeple:

Díky, Dicku. Opravdu jsi nemohl více objasnit, že se pracuje na události s velkým útokem pod falešnou vlajkou.

Cokoliv přijde, bude to obrovské. Spousty lidí strašlivým způsobem zemřou. Všude ve zprávách se budou vystavovat odpudivé obrázky, aby posílily odpornost zážitku z této epizody a zajistily, že v myslích Američanů bude převládat. Ministerstvo propagandy mainstreamových médií bude usilovně lidi traumatizovat, neboť takový je jejich job. (Protože ty víš, že tomu tak je.) Někdo bude namalován na zdi jako ten bubák a budeme mít zase nového nepřítele k nenávisti.

A během toho, jak se budou všichni vyděšení, tak se vyhlásí válka odplaty (která ve skutečnosti nacpe šrajtofle těm, co už prachatí jsou), napíše se legislativa a uspěchaně schválí, takže práva se nám vytratí. To, co přijde, způsobí, že ten dosavadní zákon unPatriotic Act (schválený k boji proti terorismu po 11. září, po němž v USA už navždy nepřetržitě platí válečné právo) bude v porovnání s ním vypadat jako bezvýhradná podpora našich nezcizitelných práv.

Tohle se blíží … a my musíme pohlížet na každou událost skepticky, pokud si přejeme se jednou dovědět, kdo je skutečným pachatelem. Ti skuteční teroristé nejspíš tráví kolem poloviny svého času v našem hlavním městě. Těžko můžete získat větší „domácí“ terorismus, než je tenhle.

Zdroj: zerohedge.com